Connect with us

Revistateo.ro

Machiajul pentru roșcate

Machiaj

Machiajul pentru roșcate

În primul rând trebuie să știi că sprâncenele tale nu trebuie să aibă neaparat aceeași nuanță cu părul. Așadar, dacă ai ales să te vopsești roșcată, nu trebuie să îți vopsești și sprâncenele. Mai exact, culoarea acestora trebuie să fie mai închisă sau mai deschisă, însă niciodată aceeași. Deoarece uneori este dificil să găsești o nuanță potrivită, poți amesteca două vopsele pentru sprâncene și astfel vei obține rezultatul dorit. Cel mai indicat este să apelezi la un profesionist, deoarece riști prea mult dacă alegi să faci asta acasă.

Un ruj roșu cu nuanțe albastre este prima alegere îndrăzneață pe care o poți face. Totodată, foarte potrivite sunt nuanțele deschise de roz și portocaliu. Nu uita să te hidratezi înainte de a aplica rujul, pentru a-ți proteja pielea buzelor și pentru a obține un aspect cât mai fin.

În ceea ce privește fardul de pleoape, poți experimenta cu nuanțe luminoase de albastru, verde sau violet. O mulțime de roșcate naturale au ochii albaștri sau verzi. Acestea sunt culori care se potrivesc bine cu roșul din păr, așa că poți opta pentru ele în machiajul tău de zi cu zi. Eyelinerul ar trebui să fie nelipsit. Cheia este să îl aplici subtil. Nu exagera nici cu fardul. Aplică o culoare mai puternică la baza pleoapei și apoi extinde-te cu tonuri neutre spre linia sprâncenelor.

În funcție de nuanța de roșu pe care o ai în păr, un profesionist te va îndruma cel mai bine spre culorile care te avantajează. Acestea sunt câteva sfaturi generale, care îți vin în ajutor rapid.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top