Connect with us

Revistateo.ro

machiajul pentru toamna iarna

Stiri

Machiajul pentru TOAMNA – IARNA 2015. Iata ce nuante sunt acum LA MODA!

Vremea de afara ne anunta ca am intrat de-a binelea in penultimul sezon din acest an. Iata cum ar trebui sa arate machiajul pentru toamna – iarna 2015.

Tendintele in ceea ce priveste machiajul toamna – iarna 2015 pastreaza paleta de culori specifica anotimpului, astfel ca si noi trebuie sa fim in acelasi ton cu toamna. Si pentru ca vorbim de tenduri ce tin de machiaj, va invitam sa va inspirati din galeria foto de mai jos.

Ce machiaj ati purta si ce nu?

1. Machiajul natural.

Ca in orice sezon, acesta este de nelipsit din tendintele pentru toamna – iarna 2015. Cu un aspect fresh, acest tip de machiaj discret va da impresia ca aratati impecabil si cu un minimum de culoare in obraji ori pe buze.

CITESTE SI: 5 masti de folosit TOAMNA care te intineresc cu 10 ANI

CITESTE SI: Ce sa faci pentru ca machiajul ochilor sa ramana intact toata ziua

2. Culori tari pe ploape.

Intrucat toamna vine cu o paleta mare de culori, aceste nuante, aplicate pe ploape, vor da impresia ca sunteti o femeie puternica, indrazneata, ce se afla mereu in pas cu moda.

3. Cat – eyes.

Clasicul machiaj cat – eyes vine in acest sezon sub o forma imbunatatita, cu o noua linie de tus, paralela cu cea pe care o desenati inainte.

4.Smokey hot.

O alta varianta de machiaj clasic, cel smokey – eyes, vine reinventat sub o forma mai sexy, reusind sa prinda topul tendintelor pentru machiajul toamna – iarna 2015.

5. Buze in nuante inchise.

Culorile inchise aplicate pe buze vin intr-o contradictie perfecta cu tenul de portelan din acest sezon. Este o varianta de machiaj super-sexy, ce merita incercata in aceasta perioada.

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top