Connect with us

Revistateo.ro

Madalina Ghenea, DE URGENTA LA SPITAL

Stiri

Madalina Ghenea, DE URGENTA LA SPITAL

Madalina Ghenea a ajuns de urgenta la spital. Vedeta a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie care ii ingrijoreaza pe toti.

Madalina Ghenea a ajuns in aceasta dimineata de urgenta la spital. Actrita a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu mana infasurata intr-un fel de branula. Nimeni nu stie la aceasta ora care este starea de sanatate a fotomodelului si de ce anume a ajuns pe patul de spital.

Fanii romancei care a cunoscut succesul peste granite sunt preocupati in legatura cu starea de sanatate a vedetei: „Esti bine? Off, sper ca da!”, suna unul din mesaje.

IUBITE DE ROMANIA: Madalina Ghenea sau Cenusareasa care a cucerit lumea

Cinci ACTRITE ROMANCE care au cucerit LUMEA. Care ti se pare cea mai sexy?

Madalina Ghenea a devenit cunoscuta publicului larg dupa participarea in mai multe productii de televiziune, devenind o figura publica indragita nu doar in Romania, ci si in Italia. Viata Madalinei Ghenea a inceput sa fie de interes public din momentul in care se zvonea ca ar fi avut o relatie cu actorul hollywoodian Leonardo DiCaprio.

Madalina Ghenea, DE URGENTA LA SPITAL-1

Madalina a dat lovitura ca protagonista a calendarului Peroni, in 2008. Doi ani mai tarziu, in 2010, participa la show-ul „Ballando con le stelle” (Dansez pentru tine din Italia), alaturi de Simone di Pasquale.

In anul 2011, Madalina a semnat un nou contract care atragea toate privirile asupra ei. Telefonia mobila Tre-Italia s-a folosit de imaginea romancei pentru a-si spori vanzarile. Pe spotul publicitar al companiei apare alaturi de actorul Raoul Bova. Madalina Ghenea si-a facut debutul ca actrita in anul 2011, in rolul Irinei din filmul italian „I soliti idioti”.

1 Comment

1 Comment

  1. Samson Vlad

    2016-04-07T12:08:01+03:00 at 2016-04-07T12:08:01+03:00

    Aia nu e un fel de branulă, e numărul de identificare și codul bolii pe care o are. Cine scrie articolul?!!!!!!!!!!
    Nu toți sunt ignoranți, puțin respect Bibicule.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top