Connect with us

Revistateo.ro

MADONNA este acuzată de un LUCRU INCREDIBIL

Stiri

MADONNA este acuzată de un LUCRU INCREDIBIL

Mai întâi a fost piesa „Rebel Heart”, în colaborare cu Avicii, după care au urmat și celelalte melodii. Întreg albumul Madonnei a fost hackuit și infiltrat pe Internet, artista simțindu-se extrem de revoltată. Cam asta e povestea oficială. Există însă și adepți ai teoriei potrivit căreia chiar Madonna se află în spatele acestei povești, tot scandalul fiind creat cu scopul de a-și promova albumul „Rebel heart”, care va fi lansat în luna martie.

Confuzia a apărut în momentul în care a fost arestat cel care i-a furat piesele Madonnei în mod ilegal din calculatorul acesteia. Un tânăr israelian, fan de-al Madonnei, care s-a remarcat sub numele Adi Lederman, a fost arestat în scandalul hackingului, însă pe forumurile unde fanii comentează tot ce face regina muzicii pop apar informații potrivit cărora nu Adi Lederman ar fi intrat în calculatorul divei.

Însăși Madonna a recunoscut că anumite fotografii care au apărut odată cu cele 40 de piese de pe noul ei album nu le-a văzut nici ea și că acestea nu provin din calculatorul ei, ceea ce înseamnă că misterul se adâncește și mai mult, mai ales că o parte a acelor fotografii de album aveau să devină chiar fotografiile oficiale.


ILLUMINATI, cea mai polemică piesă de pe albumul Madonnei. VEZI AICI CE SPUNE MADONNA DESPRE ORGANIZAȚIA SECRETĂ ILLUMINATI

Fanii și haterii Madonnei susțin însă că totul este pus la cale de artistă, într-o încâlcită strategie de marketing. Practic, cel arestat aflăm că nu este hoțul de melodii și că acesta ar fi altcineva, misterul adâncindu-se și mai mult până în ziua lansării albumului. Madonna nu este prima artisă care creează polemici pentru a-și promova muzica, dar poate fi recunoscută ca una dintre cele mai ingenioase la acest capitol.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top