Connect with us

Revistateo.ro

MADONNA își cere scuze pentru NELSON MANDELA și LUTHER KING

Stiri

MADONNA își cere scuze pentru NELSON MANDELA și LUTHER KING

Madonna și-a cerut scuze pentru că s-a folosit de imaginea lui Nelson Mandela și Martin Luther King pentru promovarea noului ei album, „Rebel heart”.

Promovarea noului album semnat Madonna a provocat în ultima vreme numeroase vociferări. Una dintre critici a fost că s-a folosit de imaginea lui Nelson Mandela și Luther King pentru a-și vinde albumul intitulat Rebel Heart. În concertele ei din trecut, Madonna a creat polemică în momentul în care a apărut pe cruce, mulți creștini fiind revoltați de comparația divei cu pop cu Iisus Hristos.

CITEȘTE ȘI: KIM KARDASHIAN, DE NERECUNOSCUT PE O NOUĂ COPERTĂ INCENDIARĂ

De fapt, Madonna nu a făcut decât să îi parafrazeze pe cei doi titani ai istoriei, dorind să scoată în evidență inima rebelă cu care poate schimba lumea într-una mai bună. În imaginea lui Nelson Mandela, fraza care o caracterizează este: „Această inimă rebelă a luptat pentru libertate”, iar pentru Luther King fraza găsită a fost: „Această inimă rebelă a avut un vis”, Madonna comparându-se astfel cu cei doi.

MADONNA isi cere scuze pentru NELSON MANDELA si LUTHER KING1

Imediat după ce au apărut criticile, Madonna și-a cerut scuze pe Facebook celor pe care i-a ofensat: „Îmi pare rău. Nu mă compar cu nimeni. Admir inimile lor rebele. Acesta nu e niciun delict, nicio insultă, nici rasism! Am făcut același lucru și pentru Michael Jackson, Frida Kahlo sau Marylin Monroe. Am zis oare că mă compar cu ei? Nu. Am zis că și eu au inimi rebele. În plus, nu am făcut eu acele fotografii ci fanii mei, eu doar le-am repostat”.

MADONNA isi cere scuze pentru NELSON MANDELA si LUTHER KING2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top