Connect with us

Revistateo.ro

Madonna, SURPRIZĂ URIAȘĂ pentru toți fanii!

Inedit

Madonna, SURPRIZĂ URIAȘĂ pentru toți fanii!

Regina muzicii pop vine cu o surpriză de nerefuzat pentru orice fan adevărat Madonna. În 2015 se vor împlini 30 de ani de la lansarea hitului „Like a vrigin” și regina muzicii pop s-a gândit să celebreze acest mega-hit al anilor 80 și 90 printr-un turneu în care își va promova și viitorul album, Rebel Heart.

„Acesta va fi un turneu special. Madonna vrea să cânte în cât mai multe locuri, în special pentru că se vor împlini 30 de ani de la turneul «Like a Virgin». Ca şi în cazul turneului «MDNA», din 2012, când a avut 88 de concerte în Europa, America de Sud şi Asia, Madge (cum i se mai spune Madonnei, n.r.) va călători în jurul lumii. De îndată ce va termina lucrul la noul album, se va putea concentra pe concerte”, scrie Daily Mirror, potrivit gândul.info.

CITEȘTE ȘI: TOTUL DESPRE DESCENDENȚII REGINEI POP MADONNA

Madonna continuă să se reinventeze intrând în 2015 în cel de-al zecelea turneu, după cele 9 turnee de mare amploare pe care le-a avut până acum, până la vârsta de 56 de ani. Compozitorul Ryan Tedder a dezvăluit recent că a lucrat cu Madonna la cea mai bună piesă din ultimul deceniu. Solistul trupei OneRepublic a lăsat să se înțeleagă faptul că această colaborare va fi prezentă pe noul album Madonna, care se va lansa în 2015.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top