Dieta si Sport
Madonna urmează DIETA MACROBIOTICĂ. Cum se menține în formă la 56 de ani
Madonna are 56 de ani dar arată ca la 25. Cum este posibil așa ceva? Ce mănâncă regina muzicii pop diferit de ce mănâncă restul femeilor? Nimic diferit dar totul sănătos. Madonna urmează de ani buni de zile dieta macrobiotică, o dietă care este de fapt un mod de a trăi, bazat pe consumul de hrană vie, naturală și organică. Dieta macrobiotică nu poate fi susținută fără antrenamente serioase de fitness. Iată secretele pe care le ascunde Madonna despre trupul său.
DIETA MADONNEI
Madonna consumă foarte multe fructe și legume sub formă de sucuri și supe. Pentru micul dejun, aceasta optează pentru supă din vegetale, iar pentru prânz, vedeta alege legume fierte la abur. Proteinele și le ia din brânza tofu, mazăre, semințe și alte astfel de leguminoase cu sau fără păstaie. Pentru cină, Madonna se hrănește cu fructe de mare, preferatele ei.
CITEȘTE ȘI: SLĂBEȘTE CU DIETA LUI JENNIFER LOPEZ
REGULILE DIETEI MACROBIOTICE:
1. Evitați produsele zaharate sau cu îndulcitori sintetici
2. Nu consumați deloc produse super-procesate
3. Nu mâncați mâncare încălzită la cuptorul cu microunde
4. Mâncați încet și mestecați bine alimentele
5. Dozați-vă porțiile astfel: 50% cereale, 25% legume de sezon fierte, 10% proteine din soia, pește ori legume și 5% fructe.
Pe lângă această dietă, Madonna face și sport, foarte mult sport, aproape zilnic. Regimul artistei se împarte în trei sesiuni, de 4 ori pe săptămână:
Sesiunea 1: Ședință de Ashtana Yoga la prima oră a dimineții
Sesiunea 2: O oră de exerciții Pilates cu muzică
Sesiunea 3: Exerciții diverse în funcție de timp și cheful din ziua respectivă – înnot, alergat, mers pe bicicletă, alergat, dans, ridicat de greutăți etc.