Connect with us

Revistateo.ro

Madonna va petrece Ziua Îndrăgostiților pe o rețea de socializare gay

Stiri

Madonna va petrece Ziua Îndrăgostiților pe o rețea de socializare gay

Madonna va vorbi cu membrii comunității gay pe rețeaua de socializare Grindr, disponibilă tuturor homosexualilor cu telefoane inteligente. Madonna va sta de vorbi cu cinci persoane nominalizate în urma unui concurs special organizat de Sfântul Valentin (Ziua îndrăgostiților).

Madonna va discuta cu cei cinci fani selectați despre noul ei album, „Rebel heart” care vine pe piață în luna martie dar și alte lucruri legate de viață și muzică, în general. Toți fanii Madonnei care doresc să vorbească cu artista și fac parte din comunitatea gay pot accesa grindr.com/RebelHeartSweepstakes, acolo unde vor afla toate detaliile concursului și cum pot lua contactul cu Madonna.

CITEȘTE ȘI: MADONNA, ACUZATĂ CĂ PROMOVEAZĂ SATANISMUL

Grindr este o aplicație pentru bărbații homosexuali disponibilă pentru telefoanele Blackberry OS sau cele cu sisteme de operare Android și iOS (Apple). Prin intermediul acestei rețele de socializare, bărbații pot face schimb de fotografii și pot sta la taclale. În plus, aplicația îți arată la ce distanță se află cel cu care stai de vorbă, în metri.

Madonna reușește în acest mod să își promoveze încă o dată noul album și viitoarele super-hit-uri, unul dintrele anunțate deja, la care a scos și un videoclip („Living for love”). Noul album al Madonnei va ieși pe piață pe 9 martie și este așteptat de milioane de fani din întreaga lume.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top