Connect with us

Revistateo.ro

Kate Middleton și Prințul William au anunțat când se va naște cel de-al treilea copil. Imagini senzaționale de la ultimul eveniment public

Stiri

Mai multe site-uri scriu ca ducesa Kate Middleton nu mai poate ramane insarcinata

Mai multe site-uri din afara scriu ca ducesa de Cambridge, Kate Middleton, cauta o mama surogat pentru cel de-al treilea copil. National Enquirer, Gossip Cop si RadarOnline au publicat mai multe articole despre problemele de sanatate ale ducesei.

Jurnalistii sustin ca ducesa de Cambridge nu poate sa ramana insarcinata, iar Familia Regala se gandeste sa apeleze fie la fertilizarea in vitro fie la o mama surogat.

Presa straina noteaza ca sotia Printului William si-a stricat complet regimul alimentar. Gossip Cop scrie ca ducesa sufera din cauza bulimiei si ca nu mai poate ramane insarcinata prin mijloace traditionale.

Site-urile de mondenitati mentionate dezbat aceasta tema si spun ca poporul britanic ar putea reactiona negativ la oficializarea acestor zvonuri. Kate este mama a doi copii. Pe George l-a nascut in luna iulie a anului 2013, iar pe Charlotte a adus-o pe lume in mai 2015.

Cine este Catherine Middleton

Catherine Elizabeth Middleton este sotia celui de-al doilea in linia de succesiune la tronurile Commonwealth, dupa tatal sau, Printul Charles. Este de asteptat ca intr-o buna zi Kate sa devina regina consort.

CITESTE SI: Kate Middleton, intr-o fotografie de colectie din copilarie

Kate s-a casatorit cu William pe 29 aprilie 2011 la Westminster Abbey, iar nunta regala a fost transmisa de toate canalele de televiziune din lume. Ceremonia religioasa a avut loc la cateva luni dupa ce cei doi au anuntat ca s-au logodit (16 noiembrie 2010).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top