Connect with us

Revistateo.ro

femeile se rad pe fata

Cosmetica

Mai nou, femeile SE RAD PE FATA! Vezi motivul INCREDIBIL pentru care fac acest lucru!

Se naste un nou tren in materie de frumusete: femeile se rad pe fata. Iata de ce fac acest lucru si ce tratament cosmetic inlocuiesti cu aceasta procedura!

Desi nu este tocmai indicat sa te razi pe fata, tot mai multe femei o fac! Unele spun ca nici macar nu este adevarat ca parul creste mai gros si mai des, iar altele au gasit beneficii ale acestui „tratament”.

Se numeste „dermaplaning” si presupune ca lama de ras sa inlature firele de par ca un puf de piersica de pe fata. Odata cu acestea se elimina si celulele moarte de pe ten, lasand o fata fina si catifelata.

CITESTE SI: Vezi NOUTATILE in cosmetica! Tu ce crema de fata alegi?

CITESTE SI: Stiai ca poti face asta cu crema de ras?

Pe internet apar tot mai multe femei care apeleaza la aceasta solutie pentru a obtine un ten lipsit de imperfectiuni. Femeile se rad pe fata pentru a exfolia tenul si a obtine un ten stralucitor. Totusi, nu se renunta la clasicul scrub, care are grija sa scoata la iveala firele de par crescute sub piele si are rolul de a purifica fata.

Femeile care se rad pe fata nu trebuie sa foloseasca acid salicilic sau alcool cateva zile dupa ce folosesc lama, caci risca sa se inroseasca si sa capete o iritatie.

Vezi aici ce marturiseste o femeie care si-a ras parul de pe fata in ultimii opt ani. Ea spune ca „Este ieftin, durează câteva secunde şi nu îmă irită pielea. Este un mit faptul că părul creşte mai gros şi mai negru.”

Totusi, mare grija! Acest tratament de dermaplaning se face cel mai bine de catre o cosmeticiana, care stie cel mai bine cum sa manevreze lama speciala care curata tenul.

SURSA FOTO: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top