Connect with us

Revistateo.ro

Maia Morgenstern, discurs emoționant despre bătrânețe

Star

Maia Morgenstern, discurs emoționant despre bătrânețe

Maia Morgenstern a vorbit într-un interviu recent despre nevoia de a avea bătrâni și despre stereotipurile după care funcționează societatea românească.

Maia Morgenstern, despre bătrânețe

Maia și-a serbat ziua de naștere pe 1 mai, chiar de Ziua Muncii. „Pe mine m-a afectat această sărbătoare care cade de ziua mea de naştere, în sensul că nu puteam duce bomboane la şcoală, fiind o zi liberă. Era singura mea supărare. În rest, întotdeauna, am petrecut frumos de ziua mea, am aşteptat oaspeţi cu mare drag de ziua mea”, a declarat actrița pentru ziarul Adevărul.

Vedeta a împlinit 55 de ani: „De ce să-mi ascund vârsta? Dacă ne tot ascundem vârsta prin operaţii estetice, în curând nu vom mai avea babe în ţara asta. Vom fi o ţară fără babe. Nu trebuie să ducem lipsă de babe şi de moşi, sunt şi ei necesari”, a mai mărturisit femeia.

CITEȘTE ȘI: Maia Morgenstern, mesaj emotionant in urma protestelor din 1 februarie

CITEȘTE ȘI: IUBITE DE ROMANIA: Maia Morgenstern spune ca dragostea pune viata in miscare, iar noi ii dam dreptate

„Consider o şansă faptul că m-am întâlnit cu eroine de facturi diferite, de vârste diferite, teribil de neasemănătoare, astfel încât sper că nu mă aflu în pericolul de a fi etichetată, de a fi folosită doar într-un singur gen de personaje.” – a mai spus îndrăgita artistă.

Maia Morgenstern a cunoscut faima la nivel internațional după ce a apărut în pelicula „Patimile lui Hristos”, o producție legendară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top