Connect with us

Revistateo.ro

Viata

Maia Morgenstern, semnal de alarmă: „Trupul meu îmi mai spune stop!”

Actrița Maia Morgenstern nu se gândește să renunțe la actorie, deși se simte din ce în ce mai obosită. Actrița a spus că uneori simte nevoia de o pauză, însă nu poate renunța la publicul care a fost alături de ea ani de zile.

„Ziua e prea scurtă, nu-mi ajung 24 de ore. Trupul meu, ființa mea, din când în când apasă pe o frână și îmi spune stop, acum te vei odihni, vei sta puțin.

Și așa se întâmplă. Semnele pe care mi le dă ființa mea, mintea mea, trupul meu, din când în când mă fac să mă opresc așa dintr-o goană nebună, prea exagerată.

Există și obligațiile de management, la Teatrul Evreiesc de Stat, apoi obligațiile artistice. Sunt proiecte culturale, artistice. Am o perioadă aglomerată, încărcată”, a declarat marea actriţă, scrie viva.ro.

Maia Morgenstern e mai mereu pe drumuri

„Călătoresc mult, cu spectacole ce-mi sunt foarte dragi. Chiar mă pregătesc să plec la Rotterdam. Am călătorit, dar nu în toată lumea, în Asia și America nu am fost cu acest spectacol, dar în Europa în foarte multe locuri, în Polonia, Elveția.

CITESTE SI: Andreea Bănică, la spital. Care este starea vedetei

Liviu Arteni, primul interviu după moartea Israelei: „Nu e moartă!”

Nu aș spune că am văzut lumea, nu o cunosc. Știu decât drumul către locul unde am de lucrat, de jucat”, a declarat marea actriță pentru libertatea.ro.

Actrița a fost în spital la începutul anului după un accident suferit în Piatra Neamț

Maia Morgenstern a trecut prin clipe mai puțin plăcute după ce a suferit un accident la Piatra Neamț și a ajuns pe mâna medicilor.

S-a întâmplat chiar în ziua de Dragobete, când actrița și-a rupt mâna pe scenă în urma unui accident stupid petrecut la Cinematograful Dacia din Piatra Neamt, unde susținea un spectacol, scriu cei de la stirilekanald.ro.

Cu toate acestea, Maia Morgenstern va continua să apară pe scenă cu mâna în ghips, mai ales că este plecată în turneu cu spectacolele „Elixir” și „Fierarii”.

De altfel, la Iași ea a apărut pe scenă la doar o zi după ce și-a rupt mâna.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Viata

To Top