Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

11.11! Intram intr-o noua dimensiune! Ce ne aduc FLACARILE GEMENE

11.11.2015! O data pe care nu o vom uita niciodata si asta deoarece, potrivit ezoteristilor, vom intra intr-o alta dimensiune. Ne vom intalni cu flacarile gemene, cele care aduc revolutia si introspectia in cel mai profund mod.

Semnificatia acestei date este intarita de doua evenimente ce deja stim ca ne afecteaza: unul dintre ele este Luna Noua in Scorpion, iar celalalt este Sarbatoarea Sfintilor Mihail si Gavriil, care tocmai a trecut. 11 este cifra liderului, cifra tuturor posibilitatilor, cifra schimbarilor iremediabile.

Cu siguranta ne amintim de atentatele teroriste care au avut loc pe 11 septembrie 2001, semn ca numarul 11 inseamna un punct de cotitura care duce in final la ceva bun.

Oamenii vor trai o revolutie interioara, indiferent de data nasterii sau semnul zodiacal in care s-au nascut. Este o revolutie spirituala a maselor.

11.11.2015. Cifra 11 trezeste si mai puternic spiritul de solidaritate si ii face pe oameni sa constientizeze care este rolul lor spiritual in aceasta lume. Pentru a ajunge la legile karmice supreme precum iubirea sau rabdarea, suntem nevoiti sa trecem prin „flacarile gemene”.

CITESTE SI: TESTEAZA-TE! Afla ce provocari iti rezerva viata folosind calcule de numerologie

CITESTE SI: CIFRA DESTINULUI spune cat de bine va potriviti

Aceasta sincronicitate este unica, iar „flacarile gemene” (adica cifra 11 repetata) sunt flacari de protectie, de iubire, de patos.

11.11.2015. Ziua de maine va fi o zi in care ni se vor intampla lucruri incredibile din punct de vedere al sincronicitatii. Multi dintre noi vor ajunge la timp in acelasi loc cu o alta persoana cu care, desi nu si-au stabilit o intalnire, se vor revedea.

De asemenea, anumite castiguri financiare s-ar putea sa cada la tanc precum si surprizele in dragoste. Nevoia de afectiune va creste considerabil, iar tentatia spre notiuni perverse ori ganduri negative va scadea.

Practic, ziua de maine o putem privi ca pe una purificatoare. Trebuie sa fim atenti la toate aspectele, toate semnele care ne apar in cale si sa le interpretam astfel incat sa ne putem cladi o idee clara despre ce ne asteapta. Unele mesaje vor veni codate, altele vor fi atat de evidente incat le vom scapa din vedere. Totul tine de cat de trezita ne va fi constiinta.

Numerologii sustin ca maine ne vom intalni si flacara geamana, adica aceea persoana cu care merita sa petrecem mai mult timp. Atentie, asadar, cine va atrage maine cu magnetismul sau caci acesta este un semn despre cum trebuie sa arate relatiile tale de prietenie si in cine trebuie sa iti pui increderea.

11.11.2015. Asadar, este vorba despre o dimensiune a pacii, a iubirii, a tolerantei si a respectului, a sinceritatii si, asa cum am mai spus, a sincronicitatii.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top