Connect with us

Revistateo.ro

”Maleficul” Robert Knepper vine în România

Inedit

”Maleficul” Robert Knepper vine în România

Robert Knepper vine în România la Festivalul East European Comic Con, fiind al treilea nume sonor prezent anul acesta la eveniment. Knepper este cunoscut drept ”maleficul” de serviciu din serialele de televiziune americane și din filme. Acesta a rămas în memoria publicului cu rolul din Prison Break, unde l-a interpretat pe Theodore T-Bag Bagwell.

Knepper a jucat și în alte producții de succes, cum este „Good night and good luck” (împreună cu George Clooney și Robert Downey Jr.). Un alt rol negativ controversat este și cel din serialul „Heroes”, unde a intrat în pielea lui Samuel Sullivan.

CITEȘTE ȘI: CRIXUS DIN SPARTACUS VINE LA COMIC CON

Knepper a putut fi urmărit ca invitat special în super-producțiile „Criminal minds” și „The blacklist”. Robert Knepper nu este primul invitat de gală de la East European Comic Con de anul acesta, alte vedete ale serialelor și filmelor de succes prezente la festival fiind Manu Bennett (Crixus din Spartacus) și Kristian Naim (Hodor din „Urzeala tronurilor”).

În videoclipul de mai jos, îl puteți vedea pe Robert Knepper, care vorbește despre rolul său monstruos din Prison Break. Acesta a declarat la Huff Post TV că până la rolul din Prison Break nu putea să se laude cu niciun succes în industria filmului, iar serialul care l-a făcut celebru l-a plasat practic în linia celor mai cunoscuți actori.

MAI MULT DESPRE FESTIVALUL EAST EUROPEAN COMIC CON, ÎN ACEST ARTICOL

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top