Connect with us

Revistateo.ro

Rugaciuni

Stiri

COLECTIV | Mama Alexandrei Matache, mesaj cutremurator dupa moartea fiicei sale in urma incendiului din Colectiv: „Unde a fost Dumnezeu?”

Mama Alexandrei Matache, tanara care a murit duminica seara dupa incendiul din Colectiv, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emotionant.

„In 3 zile m-am rugat la toți sfinții din lume împreuna cu foarte multe persoane.
Unde a fost Dumnezeu?
Cu ce a greșit copilașul meu iubit si drag?”, a scris mama fetei, postand si o fotografie cu fiica sa.

De asemenea, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, unde Alexandra Matache a studiat, a postat un mesaj de condoleante pe site.

CITESTE SI: Noi audieri in cazul #Colectiv. Iata ce spun procurorii

VEZI SI Scrisoarea unui politist catre fiul sau, dupa #Colectiv: „Du-te departe!”

„Cadrele didactice şi studenţii Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Universitatea din Bucureşti îşi exprimă durerea și regretul pentru dispariția Alexandrei Matache, fostă studentă a Facultății.Sincere condoleanțe, familiei sale. Ne exprimăm solidaritatea cu prietenii și persoanele care au cunoscut-o.Dumnezeu să te odihnească!”, se arata in mesajul FJSC.

Alexandra (Alexis) Matache a murit duminica seara la Spitalul Bagdasar, din cauza ranilor grave. Tanara avea doar 26 de ani.

CITESTE IN CONTINUARE: Patronul clubului Expirat: „SE INCHIDE! Am pus viata a mii de oameni in pericol.”

VEZI AICI CUM POTI SA #fiisolidar. TEO Trandafir face un apel public catre cei care pot ajuta

1 Comment

1 Comment

  1. carmen

    2015-11-02T16:35:03+02:00 at 2015-11-02T16:35:03+02:00

    unde a fost dumnezeu?cica el nu se ocupa cu chestii d-astea mici..el are treburi mai importante,pe care noi astia muritorii de rand nu le intelegem.daca era printre victime copilul vreunui umflat din parlament sau din guvern,pana acum se facea si gradina pe locul ala. asa…nici dumnezeu nu ii iubeste pe cei saraci..lasa,ca se descurca cei multi si fraieri.mai tineti minte cand i-a furat lu’ eba trusa de farduri din casa?in cateva ore pana si rujul i l-au returnat,au prins si hotul..toate s-au rezolvat ca la carte.noi astia normali,cu venituri normale,cu slujbe care slujesc pe(pentru) altii nu ne incadram printre preferatii lui dumnezeu.asta e..m-am resemnat deja

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top