Connect with us

Revistateo.ro

O mama si fetita ei traiesc intr-un container. Cum arata in interior 'locuinta' lor

Inedit

O mama si fetita ei traiesc intr-un container. Cum arata in interior ‘locuinta’ lor

Nimic nu e mai cumplit decat sa fii o mama pe drumuri. Sa nu ai un camin unde sa iti cresti copiii, sa nu ai perspective. Nu poti nici sa renunti la ei, pentru ca ii iubesti.

Asta e povestea unei tinere care a ramas fara casa insarcinata fiind. O tanara si-a luat o locuinta prin rate si, din cauza saraciei, nu a mai putut sa plateasca ratele.

A fost nevoita sa se mute intr-un container, scrie noticiasraras.es. Oamenii care au vazut containerul unde traieste Lulu nu si-au imaginat niciodata cine ar putea trai inauntru. Nimeni nu a cautat-o niciodata, nimeni nu a vrut sa stie daca are ce manca, daca isi poate creste fetita.

Femeia trebuia sa isi imparta timpul intre studii si munca, iar in cele din urma a renuntat la visele sale. Tanara a strans piese de mobilier pentru decorarea interiorului containerului din gunoaie. Adunate la un loc, obiectele adunate de Lulu valoreaza in jur de 4.000 de dolari.

Cei de la Fair Companies au vizitat-o pe Lulu si au ramas cu gura cascata. Este incredibil cate lucruri a reusit sa faca aceasta tanara pentru ea si fiica ei, din nimic.

CITESTE SI: Un politist a intrat intr-o casa abandonata si a descoperit ceva ce nu i-a venit sa creada

„Cand nu ai bani, e mai bine sa iti folosesti creativitatea. Totul consta in cate ore avem la dispozitie intr-o zi si cum dorim sa le traim. In videoclipul de mai jos vei putea vedea cum si-a amenajat femeia locuinta. Arata mai bine decat multe case ale unor oameni extrem de sarmani, insa care nu isi folosesc deloc imaginatia sa isi imbunatateasca traiul de zi cu zi.

Ce nu ar trebui sa postezi pe FACEBOOK in preajma Sarbatorilor pentru a nu deveni o tinta pentru hoti

In perioada sarbatorilor, multe persoane au tentatia de a posta pe Facebook informatii personale pentru a fi vazute de prieteni. Exista insa si date pe care nu ar trebui sa le publici, pentru a nu cadea prada jafurilor.

Iata cateva postari pe care ar fi de preferat sa le eviti in perioada Sarbatorilor de Iarna

1. Parasirea casei

Este indicat sa nu postezi pe Facebook informatii leagate de plecatul de acasa. Casa ta ar putea deveni o tinta pentru talhari daca anunti pe o retea de socializare ca o lasi nesupravegheata.

2. Locul in care te afli

Este bine sa eviti sa postezi in preajma sarbatorilor unde te afli. Spre exemplu, daca anunti pe Facebook ca esti intr-o alta tara sau un oras indepartat, acest lucru ofera un indiciu hotilor ca pot sa iti intre in casa prin efractie.

Alte articole pe aceeasi tema: Vin sarbatorile de iarna si tu NU SIMTI NICIO BUCURIE? Cum poti sa treci peste asta!

Vezi decoratiuni peste tot, prietenii si familia ta isi fac planuri si toata lumea se pregateste pentru Craciun. Tu, pe de alta parta, nu reusesti sa simti spiritul pe care il transmit sarbatorile de iarna. Daca nu simti nicio bucurie, iata care ar putea fi solutiile.

Psihologii spun ca in perioada sarbatorilor de iarna se inregistreaza cele mai multe cazuri de depresie. Multe se datoreaza faptului ca vine sfarsitul anului si oamenii isi fac bilantul lucrurilor pozitive si negative din ultimele 12 luni, dar si faptului ca urmeaza o perioada petrecuta impreuna cu familia si prietenii si poate unii oameni nu ii mai au pe cei dragi alaturi.

Care sunt cele mai frecvente cauze ale depresiei aparute in preajma sarbatorilor de iarna?

Prea multe planuri si pregatiri pentru Craciun – goana dupa cadouri, zeci de liste, poate mai multa munca la serviciu, toate aceste lucruri te pot epuiza. Tine cont ca este o perioada a bucuriei si a timpului petrecut cu cei dragi si niciun lucru material nu poate aduce acest lucru inapoi. Poti incerca sa cumperi cadouri online ca sa scapi de aglomeratia magazinelor. Fa o lista de prioritati si rezolva doar lucrurile importante.

Banuiesti ca cineva drag poate suferi de depresia cauzata de sarbatorile de iarna? Iata 8 lucruri pe care nu trebuie sa i le spui unei persoane care sufera de depresie

Ti-e dor de cineva drag – Daca sarbatorile de iarna vin cand tu suferi pierderea cuiva drag, sigur va fi o perioada grea pentru tine. Nu trebuie sa eviti durerea, doar pentru ca este Craciunul. Ai dreptul sa renunti la traditionala petrecere si sa stai alaturi doar de prieteni dragi si de familie.

Daca tocmai ai trecut printr-o despartire, este normal sa simti lipsa partenerului tau. Nu te izola, ci alege sa stai langa prieteni, care iti pot aduce zambetul inapoi.

Ai asteptari prea mari – Vrei sa ai cele mai frumoase sarbatori, dar te tot gandesti ca nu vei reusi sa organizezi masa de Craciun la care visezi, ca prietenii nu vor ajunge la timp sau ca parintii se vor certa.

Este imposibil sa multumesti pe toata lumea, asa ca mai bine concentreaza-te pe starea ta de spirit. Daca esti fericit, vei transmite aceasta stare si celor dragi.

Este bine ca atunci cand te simti deprimata, sa mananci mai multe legume si fructe, care sa iti readuca energia. Acorda-ti o zi doar pentru tine, fa o baie calda, relaxeaza-te si citeste, apoi iesi din nou in lume si lasa-ti prietenii sa te ajute! Alaturi de ei vei reusi sa treci peste aceasta etapa negativa a vietii tale.

Asculta colinde, citeste o poveste frumoasa de aici, vezi un film de Craciun si poate vei simti din nou magia pe care o aduc sarbatorile de iarna!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top