Connect with us

Revistateo.ro

Află care sunt mâncărurile care îți distrug fața. Stai departe de ele și vei vedea că nu vei mai avea probleme precum acneea și multe altele.

Frumusete

Mâncărurile care îți distrug fața! Uite de ce ai tenul pătat de urme și coșuri

Dacă vrei să ai un ten frumos și curat, atunci este bine să eviți anumite mâncărurile care îți distrug fața. Mai jos vei găsi o listă cu 7 alimente care nu fac bine tenului, potrivit andreilaslau.ro.

Mâncărurile care îți distrug fața

1. Pâinea albă. Trebuie evitată și dacă vrei să scapi de kilogramele în plus, dar și pentru că distruge tenul. Este bogată în glucide, care sunt nocive pentru piele. De asemenea, este bine să eviți cartofii și produsele fast food. Pentru un ten frumos și sănătos, fără acnee, este bine să ai un indice glicemic normal. De aceea este indicat să consumi pâine integrală, fasole și legume.

2. Sarea. Dacă vei consuma prea multă sare, atunci corpul tău va reține lichide. Iar lucrul acesta se poate observa și la nivelul feței. Așa că, pentru a nu ți se umfla fața, este bine să consumi sare cu moderație.

3. Lactatele. Deși aduc multe beneficii organismului, din cauza consumului acestor alimente poate să apară acneea. Mai multe studii au demonstrat că există o legătură între acnee și lactate.

4. Alcoolul. După ce consumi alcool, te deshidratezi. Același lucru se întțmplă și cu tenul tău, care va începe să pară obosit și fără strălucire. În plus, vasele de sânge de la nivelul feței se vor dilata în urma consumului de alcool.

5. Dulciurile. Zahărul în exces este responsabil pentru apariția ridurilor și pentru lăsarea pielii. Așa că, pentru a nu avea un ten îmbătrânit, este bine să nu mânânci prea multe dulciuri și să ții sub control nivelul zahărului din sânge.

6. Prăjelile. Din cauza alimentelor prăjite poate să apară acneea. Mai mult decât atât, sunt responsabile pentru îmbătrânirea tenului. Așa că încearcă să eviți prajelile, care nu sunt sănătoase și nu sunt indicate nici în cazul celor care vor să scape de kilogramele în plus.

7. Mezelurile. Carnea procesată are multă sare, conservanți și grăsimi. Mezelurile nu aduc nutrienți organismului. În schimb, aduc numeroase probleme la nivelul tenului. Evită aceste alimente și optează pentru carnea sănătoasă, gătită de tine.

Articole pe aceeași temă:

Masti faciale pentru intinerirea tenului

4 trucuri de frumusete pentru un ten perfect

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top