Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

MANICHIURA de TOAMNA: Tendinta care face senzatie in toata Europa

Toamna se numara bobocii, dar si unghiile frumoase! Iti prezentam cateva tendinte de manichiura pe care le poti incerca in acest sezon. Vezi care e tendinta care face ravagii in Europa.

S-a dus vremea bulinutelor si a dungilor aplicate pe unghii. Acum se poarta lucrurile cat mai simple, culorile uniforme sau chiar unghiile nevopsite.

1. UNGHII ELECTRIZANTE

Unghiile electrizante sunt usor de facut. Alege o culoare tipatoare pe care sa o aplici (de preferinta albastru fosforescent sau ticlam) peste care e bine sa pulverizezi putin bronz din comert.

In acest fel, vei obtine un aspect cu totul inedit al manichiurii tale. Poti folosi si lacurile de unghii cu sclipici, inca se mai poarta.

2. UNGHII METALICE

Aceasta tendinta face ravagii in Europa. Iesite candva din moda, unghiile argintii sau aurii au revenit in forta. In plus, de potrivesc de minune cu atmosfera de afara.

CITESTE SI: INCREDIBIL: Cum poti da in diabet de la OJA DE UNGHII si FIXATIV. Ce avertisment primesc gravidele

CITESTE SI: VIDEO: Ia un marker si incepe sa MAZGALEASCA unghiile. NU ai sa crezi cum arata!

Unghiile argintii pot fi asortate la tinutele deschise la culoare, toamna fiind anotimpul contrastelor. De asemenea, unghiile aurii pot face casa buna cu orice tinuta in negru sau alb. Evita sa porti haine colorate daca ai unghiile aurii: arata foarte kitchos.

3. MANICHIURA NUDE

Incearca o culoare cat mai apropiata de cea naturala a unghiilor tale si vei obtine efectul nude. Unghiile nude pot fi purtate cu orice tinuta. Se potrivesc in special la rochiile crem sau hainele de culoare aprinsa: rosu, verde, purpuriu.

4. MANICHIURA DE TOAMNA

Bej, galben pal, verde inchis sau visiniu – acestea sunt culorile toamnei si se potrivesc de minune cu covorul colorat al frunzelor care isi iau ramas bun pana la primavara.

Daca vrei sa te potrivesti peisajului tomnatic, poti sa iti vopsesti fiecare unghie cu o culoare diferita. Adu toamna pe degetele tale!

5. MANICHIURA ALB-NEGRU

O unghie alba, o unghie neagra. Te poti juca cum vrei cu cele doua lacuri de unghii. Poti sa iti vopsesti unghiile jumatate in alb, jumatate in negru sau poti trasa o linie subtila de negru pe alb ori invers in orice directie doresti.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top