Connect with us

Revistateo.ro

apartamentul

Stiri

MARE GRIJA: Copilul tau pleaca la STUDII IN ALT ORAS? Atentie la ce apartament inchiriaza

Daca ai un copil care a decis sa mearga la facultate in alt oras, ai grija la apartamentul pe care il alege si cu ce colegi va imparti chiria. Unele anunturi sunt CAPCANE!

Ca in fiecare an, odata cu apropierea lunii octombrie, proprietarii de apartamente cresc pretul chirilor. Inainte de inceperea anului universitar, valoarea rentei lunare pentru un apartament s-a marit si cu 15%.

Care sunt preturile apartamentelor in marile centre universitare?

In Cluj-Napoca, pretul mediu al unui apartament cu doua camere este de 250 de euro, iar in Timisoara se pot gasi locuinte cu toate facilitatile, la 200 de euro. Aceleasi preturi, intre 200 si 250 de euro sunt si in Brasov, la fel si in Constanta.

CITESTE SI: Cum iti pregatesti portofelul pentru prima zi de scoala? Uite cat costa ghiozdanele, stilourile si caietele pentru scoala!

CITESTE SI: A plecat sa imi asigure viitorul, insa, cand s-a intors, banii nu au mai fost de folos

La Bucuresti, tarifele pentru chirii cresc putin si ajung la sume cuprinse intre 250 si 300, pentru un apartament situat destul de departe de centrul orasului.

ATENTIE LA CAPCANELE DIN ANUNTURILE DE INCHIRIERE

Daca fiul sau fiica ta a gasit apartamentul in care va locui, trebuie sa fie extrem de atenta la cei cu care imparte locuinta. De altfel, inca din primele clipe dupa ce ai intrat pe un site de inchirieri, trebuie sa ai mare grija la anunturile-capcana. De exemplu, pe cautcoleg.ro, exista anunturi care sunt cel putin SUSPECTE. Tine cont ca pretul pe luna, chiar daca apartamentul este impartit la mai multe persoane, nu poate sa scada mult sub 100 de euro, asa ca nu te incanta prea tare daca vezi un tarif mic, ci ai grija sa citesti conditiile. Unele anunturi suna astfel:

„Cuplu tineri, simpatici, nonconformisti & dezinhibati cautam cuplu asemenea pentru a locui impreuna!” – Pret 18 Euro.

„Apartamentul este utilat si mobilat modern, aproape de statia de metrou si ratb. Doresc o colega de apartament fara inhibitii, precizez ca eu locuiesc doar 3 zile pe luna in București.” – Pret 50 Euro.

„Caut colega de apartament pt hostesse online.ofer cazare si conditii bune.astept msg.pup” – Pret 35 Euro.

Conform site-ului cautcoleg.ro, un barbat in varsta de 38 de ani cauta o relatie extraconjugala cu o tanara cu varsta curpinsa intre 18 si 35 de ani, pe care sa o „recompenseze” cu o garsoniera in care domnisoara sa locuiasca.

Asa ca, MARE GRIJA la ce anunturi de inchiriere gaseste copilul tau si cu cine va imparti apartamentul in urmatorul an!

O optiune sigura si comoda ar fi ca el sa stea camin, in perioada studentiei, unde va plati intre 100 si 300 de lei, insa locurile sunt limitate. O alta varianta ar fi o camera intr-un camin privat, unde chiria este de 600-700 lei pe luna. Asta daca va fi de acord sa imparta camera cu ceilalti colegi.

CITESTE SI: In ce zodie s-a nascut mama ta? Vezi ce lucruri trebuie sa inveti de la ea!

CITESTE SI: „Platit in dragoste”: O LECTIE DE VIATA cum doar o MAMA poate sa ofere!

Sursa foto: setforcollege.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top