Connect with us

Revistateo.ro

Marea... te cheama la ea pentru a te vindeca! CE ESTE TALASOTERAPIA

Sanatate

Marea… te cheama la ea pentru a te vindeca! CE ESTE TALASOTERAPIA

TALASOTERAPIA. Daca mergi la mare doar ca sa faci poze si sa le pui pe Facebook, sau sa te bronzezi, este gresit. Profita de proprietatile miraculoase ale marii.

Talasoterapia semnifica aplicarea in scopuri terapeutice a proprietatilor apei de mare, namolului, algelor marine etc.

Mai mult de atat, aerosolii marini te scapa de bolile respiratorii, bronsite, sinuzite sau rinite alergice. Aerul marin este bogat in elemente chimice benefice pentru sanatate: potasiu, magneziu, calciu si sare. Acestea sunt o adevarata trusa de medicamente pentru cei cu boli respiratorii.

Baile in mare fortifica sistemul nervos si tonifica musculatura. Sarurile minerale ale apei marine intensifica starea de sanatate a organismului tau. O simpla plimbare pe nisip, in mare, previne aparitia platfusului, de exemplu.

Putina lume stie, de asemenea, ca expunerea la soare poate fi si benefica. De pilda, lumina soarelui vindeca psoriazisul. Potrivit specialistilor, 84% dintre cazurile de psoriazis s-au vindecat prin simpla expunere la razele solare. Si pacientii care sufera de Alzheimer se pot expune la soare deoarece razele solare cresc eficienta somnului si, in acest fel, pacientul devine mai putin agitat in timpul noptii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top