Connect with us

Revistateo.ro

Maria Andria, probleme grave după operația de rinoplastie

Monden

Maria Andria, probleme grave după operația de rinoplastie

Artista Maria Andria a avut probleme grave după operația de rinoplastie. Este incredibil ce s-a întâmplat după acea intervenție chirurgicală care i-a pus viața în pericol.

Maria Andria, probleme grave după operație

Artista a mers la medic pentru a îndepărta polipii. Specialistul a decis să rezolve și o problemă estetică. Astfel, Maria Andria a fost supusă la două intervenții. Au fost înlăturați polipii, dar i s-a făcut și rinoplastie. Din păcate, problemele nu au dispărut. Din contră, apoi a început coșmarul pentru artistă.

Operația nu a avut succes. Mai mult decât atât, cartilajul osos i-a fost distrus în totalitate. Nasul la care visa înainte de operație nu era altceva decât un vis.

La doar o zi de la acea operație nereușită, medicul a externat-o. I s-a spus că după două săptămâni și-ar putea relua activitatea. Abia după acea perioadă putea filma videoclipul pentru una dintre piesele sale.

Când a ajuns acasă, artista a avut o hemoragie îngrozitoare. A pierdut foarte mult sânge. Când l-a contactat telefonic pe medic pentru a-i spune ce s-a întâmplat, acesta i-a spus să se liniștească. I-a zis că este firesc să se întâmple asta după o intervenție chirurgicală.

CITEȘTE ȘI: A născut Alessia. Cântăreața se află la Terapie Intensivă

CITEȘTE ȘI: Mama Deliei, dezvăluiri despre cântăreață: ”Este alt om… Eu nu o recunosc.”

Simțea că sfârșitul e aproape. Dar, din fericire petru ea, și-a sunat sora. I-a spus că i s-a întîmplat. Când a ajuns la ea, a găsit-o într-o stare gravă. A fost dusă de urgență la spital. Acolo, medicii nu au fost foarte optimiști în privina șanselor sale de supravieșuire.

„Mi-am luat adio de la familie, nu știam dacă o să mai trăiesc după operație. Doar Dumnezeu m-a ajutat să rezist intervenției.”, a fost declarația Mariei Andria, potrivit spynews.ro.

S-a scris în presa internațională despre coșmarul prin care a trecut artista. Din fericire, a reușit să treacă peste momentele cumplite și a rămas în viață.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top