Connect with us

Revistateo.ro

Star

Maria Cârneci, despre momentele de cumpănă din viața ei: „Muream și eu cu ei”

Maria Cârneci afișează tot timpul un zâmbet călduros și senin. Îi încântă pe români la cele mai importante evenimente din viețile lor, însă doar ea știe ce ascunde în suflet.

Maria Cârneci, despre cumpenele din viața ei

Cântăreața de muzică populară a vorbit într-o emisiune de televiziune despre clipele care i-au schimbat complet viața. Artista și-a pierdut de-a lungul timpului cele mai dragi ființe. Au plecat, rând pe rând, mama, tatăl și fratele ei.

Artista a declarat într-o emisiune de televiziune că a plâns acolo unde n-a văzut-o nimeni. A știut cum să se ascundă ca să nu îi impovăreze pe ceilalți cu tristețile sale. Și-a șters lacrimile și a mers mai departe, de dragul celor care au mai rămas lângă ea.

„Viaţa nu este doar cu bucurii, au fost în viaţa mea multe momente grele. Nu putem fi zi de zi fericiţi, mai ales când dispar de lângă noi persoanele apropiate. Când ştii că pleacă şi nu mai vin niciodată, mai ales mama, tata… e extrem de dureros”, a declarat Maria Cârneci.

„Cred în puterea lui Dumnezeu. Dacă Dumnezeu nu ne lăsa uitarea si resemnarea, muream şi eu cu ei.” a mai spus cântăreața.

CITESTE SI: Maria Dragomiroiu, secretul parului si al tenului. Care sunt secretele succesului

Planta cu care Adriana Antoni a slăbit 6 kilograme

„Uneori revine tot ce ai trăit alături de ei. Am făcut piese de suflet dedicate parinţilor, şlagăre în care oamenii se regăsesc.” a mai spus artista.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: Elena Merișoreanu, devastată de moartea Ilenei Ciuculete

Elena Merisoreanu era una din cele mai apropiate persoane din jurul celebrei artiste de muzica populara, Ileana Ciuculete. Moartea acesta i-a provocat lui Merisoreanu o mare durere in suflet, artista nereusind nici acum sa inteleaga ce s-a intamplat cu Ileana Ciuculete si refuza sa creada ca a murit.

Elena Merisoreanu a spus la Teo show ca imediat dupa ce a aflat vestea, l-a sunat pe Cornel, sotul Ilenei Ciuculete, in speranta ca totul este doar o gluma proasta.

„Am sunat la 19:30. Am intrebat ce face Zanica? Mi-a zis ca a plecat. Am intrebat daca a plecat de la spital. A zis ca a plecat de tot dintre noi. Sotul ei mi-a zis ca are nevoie de apa vie, sa o invie pe Ileana lui. Legatura lui cu Ileana va continua.

El o s-o pomeneasca, cred, cate zile va avea… Va regreta enorm. Ileana niciodata nu acuza dureri, nu a spus ca-i bolnava si chiar nu era. S-a trezit cu aceasta boala pe care a dus-o pe picioare si a ajuns prea tarziu la spital. E atat de trist ca in acest mare ocean al folclorului romanesc s-a stins o stea a noastra a folclorului. O stiu de cand avea 13 ani, cand a urcat pe scena.

A fost alaturi de familia mea, la toate evenimentele de bucurie, impreuna cu sotul ei. Ileana face parte din sufletul meu. Nu am sa o uit. Am s-o pomenesc in toate rugaciunile. Puiu Codreanu m-a intrebat daca e adevarat.

Ileana a fost iubita de colegi foarte dragi, foarte apropiati de ea, chiar daca ne intalneam doar la filmari. (…) Ileana a fost o fericita alaturi de Cornel. Cred ca si rade de noi ca o jelim. A dus o viata frumoasa alaturi de Cornel Gales, sotul ei. Sunt convinsa ca o sa fie primita frumos acolo, sus”, a declarat Merisoreanu pentru Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top