Connect with us

Revistateo.ro

Maria Constantin

Star

Maria Constantin a plâns pe melodiile Ionelei Prodan. Mesaj dureros în ziua despărțirii

Maria Constantin a crescut cu melodiile Ionelei Prodan. Olteancă și ea, Maria a simțit mai bine ca oricine mesajul pieselor interpretei din Dăbuleni.

Maria Constantin, întristată de vestea morții Ionelei Prodan

Fosta nevastă a afaceristului Marcel Toader a scris un mesaj emoționant în memoria mamei Anamariei Prodan.

„A mai căzut o stea… Un artist, pe cântecele căreia am plâns, m-am bucurat şi am învăţat! Un exemplu şi un nume de referinţă pentru folclorul românesc. Odihneşte-te în pace, Ionela Prodan! Condoleanţe familiei!”, este mesajul Mariei Constantin.

Deși nu face parte din generația Ionelei Prodan, Maria și alte artiste tinere au respectat-o dintotdeauna pe interpretă. Pentru ele, Ionela a fost un model de conduită și de artistă, căci a inspirat multe tinere talente și chiar le-a ajutat.

Ionela Prodan a crezut în talentele celor mai tineri decât ea. Elena Merișoreanu ne-a spus că a dat multe premii la viața ei și a ajutat mulți artiști în devenire pentru a fi cunoscuți, pentru a transmite mai departe tradiția și cultura populară.

Ionela Prodan a avut multe melodii cunoscute, dar și multe colaborări cu artiști la fel de consacrați precum Ion Dolănescu.

O altă melodie la fel de cunoscută de-ale Ionelei Prodan este „Din bucata mea de pâine”, melodie extrem de emoționantă pe care o știe orice român.

De asemenea, nu pot fi uitate nici aparițiile televizate ale cântăreței. Cele de la „Tezaur folcloric”, show ptezentat de regretata Marioara Murărescu, rămân nu doar în arhiva Televiziunii Române, ci în memoria colectivă, în inimile și mințile tuturor.

https://teotrandafir.com/monden/cum-si-a-organizat-ionela-prodan-inmormantarea-inainte-sa-moara-188556/amp/

Ionela Prodan este condusă pe ultimul drum joi, 19 aprilie, la Cimitirul Bellu. Înmormântarea Ionelei Prodan are loc la ora 12. În țară au ajuns și Laurențiu Reghecampf și Anca, soțul și sora Anamariei Prodan.

În tot acest timp, impresara s-a ocupat singură de tot ce trebuia făcut pentru mama ei, de la priveghi până la ultimul detaliu legat de înmormântare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top