Connect with us

Revistateo.ro

Maria Constantin a vorbit despre noul iubit: „Un nou început...”

Staruri

Maria Constantin a vorbit despre noul iubit: „Un nou început…”

Maria Constantin este în culmea fericirii de când iubește din nou. La aproape un an de la despărțirea de Marcel Toader, artista și-a deschis din nou sufletul.

Vedeta a povestit că urmează să plece într-o vacanță de o lună de zile cu fiul său, iar momentul este așteptat de amândoi, mai ales că băiatul locuiește la tatăl său, Ciprian Tapotă, primul soț al artistei.

„Sunt un om care trăiește fără regrete, nu sunt un om care să urască, nu port pică nimănui. Urmează să petrec vacanța de o lună de zile cu fiul meu, dar am avut multe evenimente, săptămâna viitoare voi pleca spre el.„, a spus Maria Constantin, la „Star Matinal”.

Cât despre noul iubit, Maria Constantin spune că este un nou început și vrea ca de această dată să își țină ascunsă relația.

Citește și: Maria Constantin, dezvăluiri despre noul iubit: „A fost puțin șocat”

„Și despre mine se spune că am nu știu câte relații, nu înseamnă nimic dacă am prieteni bărbați. Eu știu că toată lumea așteaptă să îmi prezintă iubitul. Măi, nu este o relație, vorbim despre un nou început, habar n-am… îmi doresc ca relația care va fi în viața mea să fie departe de ochii lumii. „, a mai spus Maria Constantin, la „Star Matinal”.

Citește și: Se iubește Maria Constantin cu medicul ei estetician?

Iubitul Mariei Constantin, surprins că nu a fost în vacanță cu vedeta

Zilele trecute, artista s-a întors dintr-o altă vacanță, iar iubitul a fost șocat pentru că nu l-a luat și pe el.

„A fost puţin şocat prima dată. A crezut puţin la început că nu sunt singură. Nu am stat foarte mult pe telefon. Până la urmă este vorba de încredere”, a spus Maria Constantin la Antena Stars.

Maria a povestit la „Teo Show” ce s-a întâmplat în Sicilia. Chiar dacă are o relație, aceasta nu se gândește la o nuntă momentan.

„Am stat doar câteva zile pentru că am fost singură și am zis să nu mă plictisesc. A fost o aventură, de fapt! Am vrut să experimentez și o vacanță de una singură. Voiam de mult timp să fac asta. Când mai mergi cu prietenii, trebuie să îți faci programul și după ei”.

„Am fost singură în vacanță. Asta înseamnă libertate. M-am simțit foarte bine, m-am regăsit, mi-am făcut ordine în gânduri, am ascultat muzică, m-am relaxat. Dacă nici mafioții nu m-au furat, nu mă mai fură nimeni. M-am dus singură pentru că voiam să vizitez Sicilia. Cea mai frumoasă destinație: Sicilia. M-am decis cu trei zile înainte, am făcut rezervările și am plecat.

Nu știu dacă ma mai gândesc la nuntă. Acum aș spune nu, e totul prea recent, nu cred că aș putea face pasul ăsta acum. Dar la o relație normal că mă gândesc, e acolo cineva”, a mai declarat Maria Constantin la „Teo Show”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top