Connect with us

Revistateo.ro

Maria Ghiorghiu a scris pe blogul ei o nouă profeție legată de o biserică. De-a lungul timpului, mai multe profeții de-ale sale s-au adeverit.

Inedit

Maria Ghiorghiu, profeție îngrozitoare: ”O biserică va fi acoperită de un munte de pământ”

A apărut o nouă profeție a Mariei Ghiorghiu. Este vorba despre o biserică ce va fi acoperită de pământ din cauza unei alunecări de teren. Clarvăzătoarea nu știe încă cum poate lega această viziune de temperaturile neobișnuite de pe întreaga planetă. Iată ce a scris clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Maria Ghiorghiu, profeție îngrozitoare: ”O biserică va fi acoperită de un munte de pământ”

”Prieteni dragi, din păcate vom auzi de o alunecare de teren, care va acoperi o SFÂNTA BISERICĂ până aproape de acoperiș.

Deci, mi s-a arătat înspre Est, un munte de Pămant care a venit la vale, iar Turla Bisericii Sfinte se vedea doar de la jumătate în sus.

Bine ar fi dacă cineva ar putea depista mai devreme ceea ce urmează a avea loc. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului ca să ocrotească BISERICILE SALE și pe noi toți Fiii Săi, Amin! Cu dragoste, Maria.”

De-a lungul timpului au apărut mai multe profeții ale Mariei Ghiorghiu. Profețiile ei s-au adeverit, după cum s-a putut observa în timp. A scris la un moment dat că urmează să se întâmple ceva cumplit la scară planetară și, la scurt timp, Coreea de Nord a lansat o rachetă balistică, eveniment care a îngrijorat întreaga planetă.

Acum, clarvăzătoarea vorbește pe blogul său despre un eveniment care va avea loc în curând. Este vorba despre o biserică ce va fi acoperită de pământ, ca urmare a unei alunecări de teren. Turla lăcașului sfânt va fi acoperită de pământ pe jumătate.

Maria Ghiorghiu speră că se va afla dinainte despre ce biserică este vorba, astfel încât să poată fi prevenit evenimentul cumplit pe care-l prevede. De asemenea, la final, clarvăzătoarea îi îneamnă pe cei care îi văd mesajul să se roage la Dumnezeu și la Maica Domnului pentru a ocroti biseircile, dar și toți oamenii.

CITEȘTE ȘI: S-a adeverit încă o profeție de-a clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu. Planeta tremură

S-a adeverit încă o profeție de-a clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu. Femeia a scris pe blogul ei că urmează să se întâmple ceva cumplit la scară planetară.

Maria Ghiorghiu avertizează

„Cu mare îngrijorare vă spun că ceea ce scriam sâmbătă despre ce va face COREEA de NORD s-a adeverit a doua zi!”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Coreea de Nord a lansat într-adevăr o rachetă balistică, eveniment care a îngrijorat întreaga planetă și continuă să producă frisoane.

Clarvăzătoarea susține că trăim ultimele clipe de libertate și că trebuie să ne pregătim pentru cea de-a doua venire a lui Iisus pe pământ.

„Dragii mei, să ne pregătim și noi sufletește și trupește pentru a doua venire pe Pământ a MÂNTUITORULUI nostru, al tuturor, IISUS HRISTOS, FIUL LUI DUMNEZEU TATĂL și-al PREA CURATEI FECIOARA MARIA.

Să mergem macar în ziua SFINTEI DUMINICI la SFÂNTA BISERICĂ, să ne spovedim la PĂRINTELE DUHOVNIC, iar dacă nu avem unul atunci putem merge la orice PREOT găsim.

Să dăruim dragoste și milă Aproapelui nostru, să facem fapte bune, fapte de milostenie și cu siguranță vom fi și noi pregătiți pentru cea de-a doua venire a LUI IISUS HRISTOS în NOUL SĂU IERUSALIM – ROMÂNIA DUHULUI SFÂNT”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top