Connect with us

Revistateo.ro

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, a scris pe blogul ei despre o nouă profeție îngrozitoare: ”Vă spun că vom auzi de un ATENTAT...”

Inedit

Maria Ghiorghiu, profeție îngrozitoare: ”Vă spun că vom auzi de un ATENTAT…”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a scris pe blogul ei o prefeție cutremurătoare. I s-a arătat o imagine a unor copii cu fețele pline de sânge. Astfel, atrage atenția asupra faptului că poate avea loc un atentat. Află mai multe detalii despre profeția îngrozitoare a Mariei Ghiorgiu.

Maria Ghiorghiu, profeție îngrozitoare: ”Vă spun că vom auzi de un ATENTAT…”

”Dragii mei,

În aceasta dimineață dragilor, mi s-a arătat ceva tare trist, ceva tare cutremurator. Dragii mei, vedeam înspre Sud o încăpere cu bănci ca la școală, iar în bănci erau copilași de școală.

Prieteni dragi, ori că era sala de clasă, ori altă încăpere în care stăteau copii în bănci, cert este că vedeam copii plângand, copii cu feţele însângerate, copilași răniti și locuri goale în băncile de lângă cei care „scăpasera” doar cu răni. Semn că, alti copilasi erau cazuti la pămant.

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, anunț după furtunile care au lovit România

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, profeție îngrozitoare: ”O biserică va fi acoperită de un munte de pământ”
Dragii mei, cu lacrimi și cu mare durere în suflet vă spun că vom auzi de un ATENTAT sau de o TRAGEDIE cumplită ce va avea loc asupra unor copilași nevinovați care stăteau în bănci ca la școală.
Să ne rugăm la BUNUL DUMNEZEU și la MĂICUȚA DOMNULUI ca să nu îngăduie a avea loc o asemenea Tragedie, o asemenea nenorocire asupra unor copii nevinovați, care sunt precum ÎNGERII LUI DUMNEZEU.
Să nădăjduim că, oriunde ar urma să fie această cumplită TRAGEDIE, AUTORITĂȚILE vor fi receptive ca întotdeauna.
Cu dragoste, Maria.”, a scis în această dimineață clarvăzătoarea pe blogul ei.

Profeția Mariei Ghiorghiu este una înspăimântătoare. Este vorba despre o imagine tristă, înfiorătoare, care i s-a arătat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top