Connect with us

Revistateo.ro

Mariah Carey a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară

Viata

Mariah Carey a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară

Celebra cântăreață Mariah Carey a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară. A primit diagnosticul în anul 2001. În cadrul unui interviu, vedeta a declarat că a început un tratament.

Mariah Carey suferă de tulburare bipolară

Vedeta în vârstă de 48 de ani a spus că a primit diagnosticul în momentul în care era internată din cauza unei căderi psihice. Însă nu a luat în seamă diagnosticul.

„Am trăit în negare şi izolare şi mereu cu teama că cineva mă va da în vileag. Era o povară prea mare şi nu am mai putut să o duc. Am căutat şi primit tratament, m-am înconjurat de oameni optimişti şi am reînceput să fac ce îmi place – să scriu cântece şi să fac muzică”, a fost declarația vedetei, potrivit a1.ro.

Potrivit declarației vedetei, ia medicamente pentru o formă mai ușoară a bolii de care suferă. Schimbarea stărilor ei nu este foarte agresivă, însă trece de la depresie la hiperactivitate.

„Pentru mult timp am crezut că am o tulburare gravă a somnului. Dar nu era o insomnie normală şi nu stătatea lungită să număr oi. Munceam, munceam şi munceam… Eram irascibilă şi mi-era teamă să nu dezamăgesc oamenii. S-a dovedit că aveam un fel de manie”, a mai declarat vedeta, potrivit sursei citate anterior.

De asemenea, Mariah Carey a mai spus că acum poate vorbi fără probleme despre boala de care suferă.

Mariah Carey s-a născut pe data de 27 martie 1970. Cântăreața a cunoscut celebritatea pe plan mondial la scurtă vreme de la lansarea primului album în anul 1990. În anul 2001, popularitatea sa a început să scadă. Apoi, în 2005, a scos un alt album pop. Cu acesta a atras atenția criticilor și și-a impresionat fanii.

De-a lungul timpului, albumele sale s-au vândut în nu mai puțin de 200 de milioane de copii la nivel mondial. Artista a câștigat și cinci premii Grammy.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Viata

To Top