Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Mariana de la Exatlon are probleme de sănătate. De ce nu mai poate alerga ca pe vremuri

Mariana de la Exatlon, fosta membră a echipei Războinicilor pare să aibă serioase probleme medicale. Fosta concurentă a celui mai urmărit reality-show de tip Survivor din România nu mai poate alerga ca pe vremuri.

Mariana de la Exatlon: „Am început să vomit!”

Războinica are 46 de ani și probabil și vârsta își spune cuvântul, chiar dacă este în formă și face mișcare zi de zi. Mariana și-a dat seama că nu mai face față maratoanelor la Sparthatlonul de 246 de kilometri.

„In noaptea asta n-a mers bine deloc cum trebuia si dupa 65 de km de alergare am mers 3 ore la somn. Acum Ben m-a trimis la plaja si baie, la Slanic, a zis ca nu ma mai alearga, dar maine e o noua zi. (…)

Trebuie sa imbunatatim tehnica de alergare incontinuu ca altfel ratam antrenamente importante”, a spus Mariana pentru wowbiz.ro.

„Alergare usoara de 23 km, 6×100 m mers in 4 labe si 110×100 m la fiecare 40 secunde. Mai multe n-au mers pentru ca imi zvacneau tamplele si am inceput sa vomit. Nu stiu de ce! Stie cineva?”, a intrebat Mariana.

CITEȘTE ȘI: Confesiuni intime făcute de Ștefan de la Exatlon

Giani Kiriță la Exatlon 2019? Condiția impusă de dinamovist

„Daca esti prea obosita, se poate sa fie o reactie a ficatului, sau o bila lenesa care poate sa-ti dea stari de voma”, i-a spus o prietena. „Totusi sa ne gandim ca ai o varsta, tensiunea arteriala poate fi una din cauzele problemei. Fiind supra-solicitata fizic este un motiv palpabil. Succes in continuare”, i-a scris altcineva.

Mariana a fost una din cele mai iubite concurente de la Exatlon România. A adus multă vreme puncte importante pentru cei din echipa sa, Războinicii. A fost eliminată puțin după jumătatea concursului. S-a remarcat printr-o serie de conflicte în special cu cei din tabăra adversă, Faimoșii. A avut numeroase discuții aprinse cu fotbalistul Giani Kiriță.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top