Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Mariana Moculescu, dezvăluiri dramatice: „Am fost răpită de patru indivizi”

Mariana Moculescu a fost prezentă aseară în platoul Wowbiz unde a făcut o serie de dezvăluiri despre relația ei cu Moculescu și cum i s-a schimbat viața de când l-a cunoscut.

S-a spus ca am fost internata intr-un spital de psihiatrie. Am vorbit cu un doctor si o sa se stabileasca daca eu am fost internata in spital. Eu nu am fost niciodata internata. Putem verifica treaba cu spitalul.

La varsta de 18 ani si jumatate l-am cunoscut pe domnul Moculescu. Am trecut de o tentativa de viol, am fost rapita de patru indivizi. Eram virgina si am ramas virgina. Eu l-am incercat pe Horia sa vad daca ma doreste. Eu oricum o pastram pe Nidia, dar l-am testat.

Pentru mine Nidia nu este un nimic. Daca nu ar fi fost Nidia, cine mai avea grija de Horia Moculescu.

Eu in Germania am lucrat in curatenie, nu cum a zis el ca am fugit de munca. Nu mi-a fost jena. In Italia am lucrat ca barmanita.

Casa din Brezoianu sunt si banii mei. Nu l-am deranjat niciodata”, a declarat Mariana la WOWbiz.

În platou a fost prezent aseară și controversatul Cristi Marin, cel care a reprezentat motiv de scandal între Mariana și fiica ei, Nidia.

CITESTE SI: Horia Moculescu intervine în scandalul dintre fosta soție și fiica lui, Nidia

Borcea și Pelinel nu se căsătoresc. Ce face Alina Vidican

Horia Moculescu a luat și el poziție în acest scandal

„Fiica mea are 28 de ani. Ajunge, ii ajunge cat a plans. Sunt divortat de 19 ani. Nu m-ati auzit niciodata criticand, nici vorbind urat. Ea a plecat din fata casei cu bagajul. A spus cumva ca acum doua luni am fost la Milano cu Nidia?

Am invitat-o la masa, am plimbat-o, am dus-o la un hotel”, a declarat pentru inceput Horia Moculescu, conform Wowbiz.ro.

„La Milano era cu iubitul ei. Si cand a venit la Bucuresti cu iubitul, i-am invitat pe amandoi la masa. Nu am avut nimic de impartit cu el. S-a purtat civilizat cu mine, eu cu el”, a mai spus artistul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top