Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Marile regrete ale lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu ne-a încântat încă din copilărie cu șlagărele sale. Artistul care ne-a făcut să îi vedem cu alți ochi pe câinii vagabonzi nu a avut o viață tocmai roz.

Acesta recunoaște într-o destăinuire emoționantă că are regretele sale, ca orice om. „Îmi este din ce în ce mai dor de momentele frumoase ale copilăriei (joaca nesfârșită cu sora mea, mirosul copilăriei și atmosfera din familia mea), ale adolescenței (prima iubire ) și nu-mi doresc să retrăiesc vreodată momente ca acelea când am fost azvârlit din casă de două ori, pe străzi, precum un câine … și bineînțeles că nu mai vreau să trec prin momentele despărțirilor de persoanele cele mai dragi”, a declarat Mihai Constantinescu pentru femeide10.ro.

Mihaela Constantinescu: „Anastasia Lazariuc a distrus iubirea dintre mine și Mihai”

„Nu puteam sa fiu cu altcineva. Eu l-am iubit pe Mihai intr-un mod desavirsit. Treceam peste escapadele lui pentru ca invatasem sa-l cunosc.

Nu voia sa-mi faca rau, nici nu banuia ca eu aflam totul. El este aerian, nu traieste in realitate, are o lume a lui, e un artist in toate sensurile cuvintului.

Dar, la un moment dat, am vrut sa fug. Cineva venit de-afara, care ne-a cunoscut pe amindoi, a vazut ce se intimpla si s-a indragostit de mine atit de tare, incit a facut totul ca sa ma cucereasca.

CITESTE SI: Alina Vidican ar fi zburat spre Turcia

Bianca Drăgușanu pleacă în Italia: „El a făcut mare scandal”

Am plecat in Germania cu el si am crezut ca ochii care nu se vad se uita. Atunci a fost un soc pentru Mihai. Nu i-a venit sa creada ca l-am parasit. El suferea in România, eu, in Germania, pentru ca toate incercarile romantice ale domnului respectiv s-au lovit de un zid. Eu il iubeam pe Mihai.

M-am intors in tara, m-am intilnit cu Mihai si am inteles ca nu putem trai unul fara celalalt. M-a cerut de nevasta in padurea Pustnicu, in genunchi, pe pamintul umed, cu ochii in lacrimi. Chiar daca isi promisese ca nu se va casatori niciodata cu nimeni, tocmai pentru a se simti liber, la 40 de ani voia sa se casatoreasca cu mine.

Si sint convinsa ca va fi singura casatorie din viata lui, cum va fi singura si pentru mine”, a mărturisit una din cele mai importante femei din viața cântărețului pentru Revista Tango.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top