Connect with us

Revistateo.ro

Toata lumea stie ca odata cu cresterea in greutate, cresc si sanii. De asemenea, atunci cand slabim, sanii tind sa scada foarte mult si sa se lase.

Frumusete

Cum iti maresti sanii in mod natural, fara sa te ingrasi

Toata lumea stie ca odata cu cresterea in greutate, cresc si sanii. De asemenea, atunci cand slabim, sanii tind sa scada foarte mult si sa se lase.

Sanii sunt alcatuiti din tesut conjunctiv gras, la fel ca si restul corpului. Toate femeile au o compozitie diferita a corpului.

Unele au sanii mai densi si tesutul gras mai putin, iar altele au un tesut gras mai mare. Din acest motiv, femeile au sanii diferiti atunci cand slabesc sau se ingrasa.

Cum iti maresti sanii in mod natural, fara sa te ingrasi
Ceea ce mananci si cate exercitii faci zilnic joaca un rol important in marimea sanilor tai. Exercitiile sunt esentiale pentru a ajunge sa ai sanii pe care ti-i doresti. Facute in mod regulat, o sa observi o schimbare importanta la nivelul bustului tau.

Flotările, ridicările cu ganterele, impinsul cu ganterele la banca orizontala sunt eficiente. De asemenea, si impins cu gantere la banca inclinata te ajuta sa iti maresti sanii in mod natural, fara sa te ingrasi.

Cum iti maresti sanii in mod natural, cu ajutorul exercitiilor fizice

Si impinsul din declinat este eficient, deoarece genul acesta de miscare reduce din distanta de impins. Astfel te determina sa transferi o parte din efort asupra tricepsului.

Toate aceste exercitii se fac forte usor si le poti realiza chiar si la tine acasa.

Si ceea ce porti iti poate face sanii sa para mai mari. Asa ca intotdeauna alege masura corecta a sutienului si alege un decolteu mai mic.

Maseaza-ti zilnic sanii pentru a imbunatati circulatia sangelui. Astfel vei imbunatati absorbtia nutrientilor in organism.

Citeste si: Cum iti detoxifiezi axilele acasa
Daca vrei sa apelezi la tratamente naturiste, incearca sa consumi mai des schinduf, fenicul si fructe de palmier pitic.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top