Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Marisa de la „Bravo, ai stil!” își dorește să fie concurentă la Exatlon

Marisa a reușit să iasă pe locul al treilea în concursul „Bravo, ai stil!”. Cîștigătoarea celui de-al doilea sezon are planuri mari de când s-a terminat emisiunea și nu s-ar da în lături nici de la participarea la Exatlon.

Marisa de la „Bravo, ai stil!” și-ar dori să fie concurentă în sezonul al doilea de la „Exatlon”. Aceasta crede că ar face față cu brio probelor dificile.

„De când merg la sală, mă simt mai nebună și este posibil să fac față și la Exatlon. Vreau să mă apuc din nou de facultate, de modă…. Eu cu acest plan am plecat la drum. Parcă nu aș vrea totuși să mă abat mult de la calea mea. Dar cine stie, sunt ambitioasa si muncitoare, asa ca poate m-as descurca”, a spus Marisa pentru wowbiz.ro.

Fosta concurentă este o mare fană a emisiunii și a dezvăluit că îi apreciază foarte mult pe cei care au renunțat la confortul de acasă pentru a participa la acest concurs de anduranță.

Citește și: Silvia, câștigătoarea “Bravo, ai stil! All Stars”, și Cătălin Botezatu, imaginea care a atras atenția fanilor

Cât despre o nouă participare la „Bravo, ai stil!”, Marisa vrea să se concentreze mai mult pe cariera sa și consideră că ar vrea să continue cariera într-o altă direcție.

Ce a spus Marisa despre Cătălin Botezatu

Am spus-o şi in filmare. N-am văzut emisia, deci se poate să se fi tăiat la montaj.

Nu l-am plăcut pe Cătălin deloc! Mi se părea un tip dur care nu balansează situaţiile din faţa lui decât după bunul plac. Pentru că el este Botezatu. Şi pentru că poate. Ceea ce nu contest. Deşi stăteam si ascultam si priveam situatii care nu-mi conveneau, ajungeam la el. Unul dintre cei 4 juraţi. Şi atunci nu aveam decât să tac şi sa privesc in continuare.

Ulterior, am fost invitate la un party, unde a dat dovada de mult profesionalism deşi nu acesta este cuvântul care poate sa descrie exact situaţia. Pe scurt, a stat cu noi toată seara, am dansat si ne-am distrat cum de foarte mult timp nu o mai facusem şi urmarea îndeaproape tot ceea ce se intampla cu fiecare concurenta. Ne- strâns in jurul lui ca pe o echipă, deşi nu eram o echipă.

Ci doar concurente în acelaşi concurs. De atunci am început sa îmi dau seama că faţada de om dur nu poate să concureze cu personalitatea lui. Şi de atunci au tot urmat situatii pe care vi le voi povesti după terminarea acestui concurs. P.S Revenim şi cu promisiunea pe care mi-a făcut-o! Curând. Catalin Botezatu, mulţumesc pentru tot!„, a scris Marisa pe contul său de pe o rețea de socizalizare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top