Connect with us

Revistateo.ro

Marte intra in Varsator pe 9 noiembrie. Ce trebuie sa faca fiecare zodie

Astro-FUN

Marte intra in Varsator pe 9 noiembrie. Ce trebuie sa faca fiecare zodie

Planeta Marte intra in Varsator pe 9 noiembrie, iar zodiile sunt puse la incercare. Nu se anunta clipe la fel de grele precum cele prin care au trecut de-a lungul anului, insa exista cateva lucruri la care trebuie sa fie atente.

In astrologie, planeta Marte guverneaza o zodie de foc si una de apa: Berbec si Scorpion. Cuvantul care defineste zodia in care Marte ‘isi face de cap’, in acest caz Varsatorul, este actiunea. Marte ne ajuta sa facem fata provocarilor, sa luam fraiele in maini si sa ne concentram asupra aspectelor esentiale din viata noastra.

Marte este planeta competentelor, a castigurilor prin munca, prin lupta onesta. Lui Marte nu ii plac ipocriziile, minciunile, tradarile. Este planeta care scoate la iveala gunoiul de sub pres si adevarurile pe care ne ferim sa le rostim cu voce tare.

Ce trebuie sa faca fiecare zodie din 9 noiembrie

BERBEC – Disciplineaza-te! E timpul sa te organizezi mai bine, sa nu te mai plangi toata ziua pentru lucrurile care nu-ti ies.

TAUR – Documenteaza-te inainte de a vorbi. Uneori, cu toate bunele tale intentii, vorbeste gura fara tine si iti poti crea usor o imagine proasta.

GEMENI – Triaza-ti prietenii. Trebuie sa analizezi cu atentie care sunt oamenii care iti imbogatesc sufletul cu bucurii si iubire si care sunt aceia care te amagesc constant.

RAC – Nu face cheltuieli fara o consultare prealabila cu cineva drag. Riscul de a pierde bani este urias.

LEU – Redu din incapatanarea care te caracterizeaza. Pot aparea situatii extrem de neplacute daca vei continua in aceeasi nota acida, exagerat de ironica. Ziua de 9 va fi un test pentru tine.

CITESTE SI: Compatibilitati zodiacale in 2017. Ce nativi vor fi intr-o comuniune spirituala

FECIOARA – Prezenta lui Marte intr-o zodie de aer te face sa actionezi cum trebuie. Ziua de 9 noiembrie va fi excelenta pentru a sta pe ganduri si a trage concluziile de care starea ta psihica are nevoie in clipa de fata.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top