Connect with us

Revistateo.ro

Marte in sextil cu Pluto pe 11 ianuarie. Cum sunt afectate zodiile

Astro-FUN

Marte in sextil cu Pluto pe 11 ianuarie. Cum sunt afectate zodiile

Pe 11 ianuarie are loc un eveniment astrologic important: Marte in sextil cu Pluto. Planeta Razboiului se va afla la o distanta de 6 grade de Pluto, planeta care aduce cele mai multe si dificile obstacole.

Planeta Marte guverneaza zodiile Berbec si Scorpion, iar Pluto isi pune amprenta asupra Casei Carierei Scorpionului, zodie pe care o guverneaza de asemenea.

Cum sunt afectate zodiile de Marte in sextil cu Pluto

ZODIILE PE CARE LE GUVERNEAZA MARTE:
BERBEC – Berbecul trebuie sa actioneze mai mult si sa vorbeasca mai putin. Marte il incurajeaza sa actioneze cu tact, sa isi poarte razboaiele intr-un mod diplomatic.

SCORPION – Scorpionul este avantajat din punct de vedere financiar. Pluto, cea de-a doua planeta care guverneaza Scorpionul il trage de manecuta in legatura cu anumite investitii.

PREVIZIUNI ASTROLOGICE PENTRUN CELELALTE ZODII:

Taurul trebuie sa ia taurul de coarne! O serie de aspecte fata de care a avut emotii pana acum revin in calea sa. Multe evenimente neasteptate il vor face sa isi ia destinul in propriile maini.

Nativul nascut in zodia Gemeni va comunica mai eficient cu cei din jur, mai ales cu colegii de munca. Persoana nascuta in aceasta zodie care urmeaza studii universitare poate obtine performante uluitoare la examenele orale.

Racul descopera adevarata fata a persoanelor care il inconjoara. Isi va tria cu atentie prietenii si va pasi pe un teritoriu nou. Are parte de o serie de revelatii inca din dimineata zilei de 11 ianuarie.

Leul poate deveni inamicul tuturor daca nu isi tempereaza iesirile, vorbele acide, atitudinea sfidatoare.

Sextilul Marte-Pluto i-ar aduce necazuri Fecioarei, in mod normal, insa un alt context astrologic o salveaza in aceasta perioada. Miscarea directa a planetelor Jupiter si Mercur ii ofera acestui nativ oportunitati noi si il invata cum sa sara peste obstacole.

Balanta trebuie sa isi raspunda anumitor intrebari. Urmeaza o perioada de dialog cu propria ei persoana, o perioada in care va trebui sa accepte gandurile ei reale despre lumea din jur.

Capricornul, zodia cu cele mai multe castiguri

Sagetatorul va fi imbratisat de sentimentul melancoliei si poate lua decizii pe care le va regreta mai tarziu.

Capricornul este cea mai avantajata zodie in urmatoarea perioada. Incepand din 11 ianuarie va avea parte de castiguri pe toate planurile.

Varsatorul va invata sa priveasca lucrurile cu mai multa ratiune, sa renunte la sentimentalisme, pentru ca nu il avantajeaza deloc.

CITESTE SI: Miscarea directa a planetelor, fenomenul de care nu scapa nicio zodie pana pe 6 februarie

Nativul nascut in zodia Pesti are parte de cateva necazuri. Saturn si Mercur il provoaca la dispute pe care vrea sa le evite. Asa cum spun si vorba, de ce ti-e frica nu scapi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top