Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Mărturia unei femei vindecate de ARSENIE BOCA

Credincioșii aveau mare încredere în preotul Arsenie Boca de la Mănăstirea Prislop. Cel supranumit și „Sfântul Ardealului” sau „Sfântul ardelenilor” oferea adesea rețete naturiste pentru persoanele bolnave, rețete care, potrivit mărturiilor ulterioare ale celor care s-au prezentat în fața lui Arsenie Boca au dat și roade.

„Îi spuneam că îmi cade părul, iar el ne dădea remedii, că şi părul trebuie să se hrănească şi ne spunea să facem gălbenuş de ou cu ulei de ricin şi să ne spălăm capul şi să-l clătim cu oţet de mere. Totdeauna ne dădea soluţii la probleme de sănătate”, a declarat Maria Andrei pentru revista TABU.

CITEȘTE ȘI: MESAJUL LUI ARSENIE BOCA PENTRU FEMEILE CARE ÎNTÂLNESC BĂRBAȚI ALCOOLICI
VINDECATĂ DE CATARACTĂ
Părintele știa multe despre medicină și putea oferi rețete naturiste pentru mai multe afecțiuni. O altă femeie s-a prezentat la Arsenie Boca suferind de cataractă. Părintele i-a oferit o alternativă la operația pe care avea să o facă. “Mă, şi ce ţi-au spus doctorii? Să te duci şi să te operezi. Aşa-i?”. “Da, Părinte”. “Mă, îi spune Părintele, să nu te duci la operaţie, că o să rămâi oarbă. Să faci ce-ţi spun eu. Primăvara, să pui o sticluţă la viţa de vie, şi din seva pe care o aduni în sticluţă, să iei câteva picături cu pipeta şi să-ţi pui în ochi şi nu o să mai ai nevoie de operaţie”, sfătuia Arsenie Boca.

Arsenie Boca spunea că multe dintre bolile pe care le fac oamenii vin din păcatele lor, păcate ce mânjesc sufletele curate date de la Dumnezeu. De pildă, Arsenie Boca era de părere paralizia apare la persoanele însetate de avere. Părintele susținea cu convingere că „bolile încep de la suflet, de la minte, de la concepția despre lume, de la dezechilibrul mental”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top