Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Marturiile tinerilor care au iesit din clubul Bamboo, dupa ce a luat foc: „S-a fumat”

Clubul Bamboo a luat foc in aceasta dimineata. Sute de tineri au iesit din club speriati de cele intamplate si au facut primele declaratii.

Una dintre tinere a dezvaluit ca in clubul Bamboo s-a fumat, desi acest lucru este interzis, de la 1 martie 2016. Potrivit acestei prevederi, este interzis prin lege sa se fumeze in cluburi, restaurante si alte locuri publice, in interior.

„Era doar fum care iesea de sus. S-a fumat in club toata noaptea. Ospatarii le-a spus baietilor de acolo sa nu mai fumeze. Se fuma palmat. Artificii nu au fost, ca se auzea. Lumea s-ar fi panicat daca erau artificii. Am vazut cateva persoane in folie. Ma scuzati, am buzele inghetate. A fost groaza”. Este declaratia unei alte tinere din club.

Incendiu in clubul Bamboo

Incendiu in clubul Bamboo

O alta tanara a povestit ca focul a pornit de la zona dansatoarelor.

„Toata lumea s-a strans in brate si a iesit afara. Am avut noroc. Am apucat toti sa iesim. S-a spus ca la dansatoare a pornit focul. Nu erau artificii”, a spus una dintre tinerele care s-au aflat in club”, a dezvaluit una dintre tinerele care au iesit cu bine din club.

Mai multi tineri care se aflau in clubul Bamboo au sarit in lacul din apropiere

Potrivit Digi 24, mai multe persoane au sarit in lacul din apropierea clubului si au suferit hipotermie.

„Medicii de aici spun ca o persoana este in starea cea mai grava, a fost intubata. Sunt persoane care au suferit hipotermie pentru ca au sarit in lacul din apropierea clubului. Sunt si persoane care au suferit arsuri pe caile aeriene, dar nu sunt in stare foarte grava. Nu au arsuri pe suprafata corpului. 5 persoane au ajuns la Spitalul Universitar, medicii de acolo spun ca vor fi externati in cursul zilei de astazi pentru ca nu sunt in stare grava”.

Un incendiu puternic a izbucnit dimineata zilei de 21 ianuarie 2017 la Clubul Bamboo. 27 de persoane de afla in acest moment ranite, iar alte sute de tineri au reusit sa se evacueze singure. Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti a dezvaluit la ora 6.20 ca exista posibilitatea ca unele persoane sa fi ramas in interior. Raed Arafat a spus ca, daca exista persoane surprinse in interior, cel mai probabil sunt decedate.

Unele surse sustin ca este posibil ca incendiul sa fi fost pus intentionat.

Articole pe aceeasi tema:

Incendiu in clubul Bamboo, ar exista si victime

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top