Connect with us

Revistateo.ro

Mirela Vaida, facuta praf dupa ce a UMILIT-O pe asistenta Simonei Gherghe in direct! Reactia acida venita abia acum: "Esti nervoasa, Mirelo? Ai draci? Modul mizerabil..."

Stiri

Marturisirea Mirelei Boureanu Vaida: M-am luptat să nu cedez ispitei, dar…

De Ziua Indragostitilor, Mirela Boureanu Vaida si-a surprins fanii cu o postare inedita, pe blogul personal.

Ea a explicat prin ce trece de Valentine`s Day, iar reactiile fanilor au început sa curga. Iata postarea Mirelei Boureanu Vaida!

„Mi-a fost greu sa ma hotarasc sa scriu despre asta, dar trebuie…  Nu mai pot sa tin doar pentru mine, mai ales ca sunt si copiii la mijloc.. Sotul meu e plecat des din Bucuresti. Oricum va afla. Macar sa afle azi!

E Valentine’s Day! Ziua Indragostitilor, cum ii zic unii! N-am crezut in ea pana anul asta, cand mi s-a intamplat si mie! M-am luptat din rasputeri sa nu cedez ispitei.. Dar sunt femeie. Mi-a ademenit, mai intai, copiii. S-a jucat cu ei o perioada, i-a dragalit, i-a dus la mall, la locurile de joaca pentru copii, la piscina..

Citeste si: Mirela Boureanu Vida: „Este greu. Imi cresc singura copiii”

Am fost fericita, o perioada! Mi-am vazut copiii antrenati in tot felul de activitati si m-am bucurat sa vad cat de bine se impaca. Nimic nu prevedea ceea ce s-a intamplat in scurta vreme..  Cei mici s-au atasat si pareau sa construiasca o relatie frumoasa, fara ca nimeni sa sufere! Mi-am spus in gand, cu un sentiment de vinovatie si placere…Citeste continuarea pe huff.ro!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top