Connect with us

Revistateo.ro

Marylin Monroe a fost insarcinata in secret

Inedit

Marylin Monroe a fost insarcinata in secret

Marilyn Monroe este un fashion-icon chiar si la 55 de ani de la moartea sa.

Actrita si cantareata in voga in anii ’40 a ascuns un mare secret, secret care a iesit la iveala de curand. Diva secolului XX a fost insarcinata in secret.

Pe mai multe site-uri mondene din afara au aparut imagini rare cu actrita, in care i se vede burtica de gravida. Fotografiile s-au aflat in posesia prietenului si confidentei vedetei, Frieda Hull. Conform Friedei, imaginile au fost realizate pe 8 iulie 1960 in afara studiourilor Fox Studios din New York, unde se filma „The Misfits”.

A avut o relatie extraconjugala?

Pozele s-au vandut anul trecut pentru suma de 2.240 de dolari, la licitatie. Hull sustine ca Marilyn a tinut sarcina in secret pana la moarte. Daily Mail scrie ca tatal bebelusului pe care il astepta artista nu era nicidecum barbatul cu care era atunci casatorita, Arthur Miller. Jurnalistii britanici au scris ca taticul ar fi fost Yves Montand, partenerul de platou in filmul „Let’s Make Love”. Presa tabloida scria ca cei doi ar fi avut o relatie extraconjugala.

Burtica este evidenta!

CITESTE SI: 6 trucuri de frumusete WOW de la Marilyn Monroe

Marilyn Monroe a ramas insarcinata in vara lui 1960, dar a pierdut copilul. Actrita a suferit alte trei avorturi spontane, pe langa sarcina care iese la iveala acum, mai scrie Daily Mail. Marilyn a suferit de endometrioza, o afectiune care se caracterizeaza prin dureri menstruale puternice si care afecteaza fertilitatea.

Presa scrie ca actrita ar fi fost insarcinata cu amantul ei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top