Connect with us

Revistateo.ro

Masca de față cu cacao și avocado care șterge anii de pe chip

Frumusete

Masca de față cu cacao și avocado care șterge anii de pe chip

Fiecare femeie își dorește să aibă tenul curat și luminos, cât mai mult timp. Însă acest lucru se întâmplă numai atunci când ținem cont de mai mulți factori.

Poate că sunt persoane care au un bagaj genetic foarte bun iar ridurile le ocolesc până la o vârstă înaintată, însă pentru celelalte persoane, lucrurile se complică.

După vârsta de 25 de ani, medicii dermatologi recomandă începerea folosirii unei creme bogate în colagen și acid hialuronic. De asemenea, folosirea unei creme hidratante cu factor cu protecție solară este obligatorie, inclusiv în sezonul rece. Astfel se evită apariția petelor pigmentare care sunt extrem de neplăcute și de greu de îndepărtat, inclusiv cu tratamente chimice.

Citește și: Masca de față cu orez care elimină ridurile și petele pigmentare

Așadar, pe lângă o rutină a curățării pielii și o hidratare adecvată, în funcție de tipul de ten, nu trebuie uitată nici hidratarea zilnic. Specialiștii susțin că persoanele care consumă suficientă apă au tenul mult mai luminos și mai sănătos.

Însă, pe lângă aceste obiceiuri, poți încerca și niște remedii complet naturale, care să ajute la curățarea tenului și la luminarea lui naturală. Pielea va arăta mai sănătoasă, iar ridurile fine vor dispărea.

Folosește masca de față de două ori pe săptămână pentru cele mai bune rezultate

În cazul în care nu vrei să apelezi la botox, acid hialuronic și alte substanțe care nu se potrivesc tuturor, iată ce tratament la îndemâna tuturor poți încerca.

Ai nevoie de: 2 linguri de miere naturală, 1 linguriță de scorțișoară, 1 avocado copt și 3 linguri de pudră de cacao.

Amestecă toate ingredientele într-un bol. Aplică masca pe față și las-o să acționeze pentru 25 de minute. Clătește bine apoi tenul cu apă călduță. Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă folosirea măștii de două ori pe săptămână. Avocado va ajuta la regenerarea pielii și în cazul în care este inflamată din cauza acneei și va grăbi acest proces.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top