Connect with us

Revistateo.ro

Masca de fata cu galbenele

Stiri

Masca de fata cu galbenele

Florile de galbenele sunt un adevarat miracol pentru frumusetea fiecarei femei. Acestea au proprietati incredibile printre care hranirea celulelor cutanate, refacerea colagenului si elastinei, estomparea ridurilor si redarea fermitatii pielii.

Masca din flori de galbenele pe care v-o recomandam este valabila pentru orice tip de ten, fie ca este vorba de ten gras, uscat sau mixt. Ingredientele necesare pentru masca de fata cu galbenele sunt: un pumn de flori de galbenele (de preferinta uscate), 3 linguri de ulei de jojoba, 3 linguri de cocos, 3 linguri de ulei de masline extravirgin, 1 lingurita vitamina A uleioasa, o lingurita vitamina E, 10 picaturi de zeama de lamaie, 2 lingurite de miere, 1 lingurita de propolis granule.

CITESTE SI: MASCA PENTRU TEN DIN CAFEA

Florile de galbenele, fie ca sunt uscate sau nu, se vor marunti cu ajutorul blenderului. Florile de galbenele macinate se vor amesteca cu celelalte ingrediente si compozitia va fi pusa la racoare intr-un recipient special timp de o luna de zile.

Dupa 30 de zile in care ati tinut masca la loc racoros, ferit de lumina si caldura, aplicati masca de doua ori pe saptamana. De preferat este sa aplicati masca seara, inainte de culcare, deoarece nu mai intrati in contact cu noxele si praful de afara sau cu alti microbi care nu se gasesc in casa dumneavoastra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top