Connect with us

Revistateo.ro

Par & Coafuri

Masca de par care il face sa creasca precum in povesti

Mastile de par sunt indispensabiloe atunci cand iti doresti un par sanatos si stralucitor.

Cu toate acestea, unele masti promit ca vei avea parul stralucitor, altele ca vei scapa de varfurile deteriorate, in timp ce unele iti mentin culoarea pentru mai mult timp.

De fapt, ingredientele chimice pe care multe masti le contin fac mai mult rau decat bine si reusesc sa deterioreze parul mai rau ca inainte.

Daca vrei sa ai parte de toate aceste efecte miraculoase cu numai o masca de par, iti poti prepara chiar tu o masca in casa si in cel mai scurt timp poti avea un par lung si frumos, ca in povesti.

Se pregateste in cateva minute si, ce este cel mai important, iti ajuta parul sa se regenereze si sa creasca extrem de mult. In cazul in care simti ca parul tau nu creste suficient de repede si ti-ai dori sa poti sa il ai lung si sanatos, trebuie sa incerci aceasta masca de par.

In numai cateva saptamani, diferente vor fi vizibile, iar toata lumea se va intreba care este secretul tau cu care ai reusit aceasta performanta.

Nu ai nevoie decat de trei ingrediente, pe care probabil deja le ai in bucatarie, dar despre care nu stiai ca pot fi atat de eficiente impreuna.

Ingredientele necesare:

  • Doua lingurite de miere naturala
  • 2 galbenusuri de ou
  • 2 lingurite de ulei de ricin.

Pune cele doua galbenusuri intr-un bol si adauga uleiul de ricin si mierea. Amesteca cele trei ingrediente foarte bine si aplica masca obtinuta pe intreaga suprafata a parului.

In cazul in care ai parul mai lung, mareste cantitatea ingredientelor, pentru a-ti ajunge pentru tot parul. Lasa masca pe par timp de 20-30 de  minute si apoi clateste-o cu apa calda. Poti repeta aceasta procedura de doua ori pe saptamana.

Pentru rezultate deosebte, poti incerca sa o lasi peste noapte si poti adauga in ea capsule de vitamina A si capsule de vitamina E, care iti vor intari semnificativ firul de par.

De câte ori pe săptămână trebuie să îți speli părul

Avem senzația uneori că nu ne spălăm părul când trebuie sau cât trebuie. Unele persoane consideră că se spală pe cap mai des decât ar fi necesar. Altele cred ca își spală podoaba capilară mai rar decât este nevoie. Pentru a ști de câte ori pe saptamana poți face lucrul acesta, este important să iți cunoști tipul de păr. În cazul anumitor tipuri de păr se poate absorbi mai mult ulei decât în cazul altora. De aceea în unele cazuri este recomandat să te speli mai des pe cap. Trebuie menționat faptul că persoanele care fac sport trebuie să se spele mai des pe cap. Este recomandat să facă asta în fiecare zi. Dacă lipsa timpului te împiedică să te speli pe cap atât de de des cât ar trebui, atunci o soluție simplă și eficientă pe care o poți folosi oricând este șamponul uscat. Absoarbe excesul de sebun.

De câte ori pe săptămână trebuie să își speli părul

Părul mediu. În cazul acesta, este recomandat să te speli de 2-3 ori pe săptămână. Acest tip de păr nu acumulează ulei. Deci nu va avea un aspect neplăcut, neîngrijit. Dacă ai părul mediu (între texturi), încearca să nu te speli pe cap în fiecare zi.

Părul des. Femeile care au părul des sau creț nu au de ce să își facă griji. În astfel de cazuri poți folosi șamponul o data pe săptămână. Aspectul neîngrijit al podoabei capilare este ultima dintre problemele tale. Asta pentru că uleiurile pătrund greu printre firele tale de par.

Părul natural. Nu este indicat să folosești șamponul constant. Îți va distruge părul. Va deveni uscat. În schimb, balsamul este tot ceea ce îi trebuie părului tău pentru a arăta așa cum îți dorești.

Așadar, este important să știi care este tipul părului tău. Și, pe baza acestei informații vei putea opta pentru cea mai bună metodă de îngrijire a podoabei tale capilare. Este bine să știi de câte ori îți poti spăla părul, astfel încat să nu faci lucrul acesta mai des sau mai rar decât este nevoie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top