Connect with us

Revistateo.ro

Detoxifiere

3 masti rapide pentru detoxiferea tenului

Toate femeile au nevoie de putina relaxare dupa o saptamana stresanta la serviciu. De ce sa nu te relaxezi si sa iti purifici tenul in acelasi timp?Alege o masca detoxifianta din cele de mai jos, pentru a te incarca cu energie si a te pregati pentru o noua saptamana de munca.

CITESTE SI: Masca de fata de la ILINCA VANDICI pentru un ten fara cosuri. CONTINE DOAR 3 INGREDIENTE!

CITESTE SI: Scapa rapid de punctele negre cu cea mai eficienta masca pe care ti-o poti prepara chiar tu!

1. Masca detoxifianta cu patrunjel
Patrunjelul contine mai multa vitamina C decat lamaia, la care se adauga si vitaminele A, B1, B2, B3, B5, B6, K si E, deci iti va reimprospata si vitaliza tenul imediat. Pentru a face aceasta masca ai nevoie de o legatura de patrunjel proaspat si o cana cu apa. Toaca marunt patrunjelul si pune apa la fiert. Dupa ce da in clocot, adauga patrunjelul si lasa-l la infuzat timp de 15 minute. Strecoara apa si apoi imbiba dischete demachiante in ea si tamponeaza-ti usor tenul. Lasa masca sa actioneze in timpul noptii si clateste-ti fata dimineata, cand te trezesti. Nu iti vei simti tenul incarcat sau lipicios iar acesta va fi purificat. Poti repeta acest procedeu de 2-3 ori pe saptamana.

2. Masca detoxifianta cu mar
Marul este un adevarat depozit de vitamine si minerale. Acesta contine vitaminele A, B1, B2, C si substante nutritive ca magneziu, fosfor, fier si potasiu. Un adevarat beneficiu pentru fata ta. Pentru a prepara aceasta masca ai nevoie de o jumatate de mar dat prin razatoare, un albus de ou si o lingurita de amidon de porumb. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, fa masca imediat ce ai ras marul pentru ca acesta se oxideaza imediat. Bate albusul spuma, dupa care adauga celelalte ingrediente si amesteca bine. Aplica masca pe tenul curat si lasa sa actioneze timp de 20 de minute. Daca detii un ten uscat, poti adauga in compozitie si o lingurita de ulei de masline. Daca tenul tau este unul gras, adauga o lingurita de zeama lamaie. Dupa ce clatesti fata, o sa simti imediat efectul. Repeta acest proces de 2-3 pe saptamana.

3. Masca detoxifianta cu banana si miere
Banana este un fruct bogat in vitaminele A, B6, B9, C, E, K si riboflavina, niacina si tiamina. Aceasta masca curata porii si are rol exfoliant, eliminand celulele moarte. Pe langa tenul proaspat si fin, vei obtine si o piele intens hidratata si hranita, datorita actiunii nutritive a acestui fruct. Paseaza jumatate de banana pana obtii o pasta, apoi adauga o lingura de miere de albine si amesteca pana se omogenizeaza compozitia. Intinde amestecul pe fata curata si da-i timp sa isi faca efectul pentru jumatate de ora. Clateste fata cu apa calduta si bucura-te de un ten curat si detoxifiat. Poti repeta procedura o data la doua zile.

Esti gata sa iti purifici tenul?
Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top