Connect with us

Revistateo.ro

Mască intens hidratantă pentru păr

Par & Coafuri

Mască intens hidratantă pentru păr

În mod absolut normal, iarna părul tău devine mai uscat. Aprimea gerului, uscăciunea aerului din interior și căciulile groase, pot dăuna mai mult decât crezi firului de păr și îl pot deteriora rapid. Pentru a nu fi nevoită să faci o schimbare de look majoră doar pentru că părul tău este extrem de deteriorat, îți recomandăm să aplici în mod regulat tratamente și măști hidratante și chiar reparatoare.

Există numeroase rețete naturiste pe care le poți prepara chiar în confortul casei tale, din ingrediente naturale, simple și de mare efect. Nu trebui să cheltui o mulțime de bani pe fel de fel de produse pline de substanțe chimice, când ai la dispoziție numeroase variante mult mai benefice pentru sănătatea scalpului și a firului de păr. Iată una dintre acestea!

Ai nevoie de:

– 2 linguri de unt de cacao

– 2 linguri de ulei de jojoba

– 2 linguri de ulei de argan

– 2 linguri de gel de aloe vera

– 10 picături de ulei esențial de mentă

– 10 picături de ulei esențial de mușețel

– 5 picături de vitamina E

– o lingură de ulei de ricin

Cum trebuie să procedezi:

Într-o cratiță încălzește la foc mic, timp de 1-2 minute, uleiul de jojoba, untul de cacao și uleiul de argan. Când untul de cacao s-a topit, ia cratița de pe foc și adaugă uleiul de ricin, gelul de aloe vera, uleiurile esențiale, uleiul de ricin și vitamina E. Amestecă bine cu o lingură.

Depozitează această mască într-un recipient curat și dezinfectat. Compoziția se va întări datorită untului de cacao, așa că va trebui să o încălzești înainte de fiecare utilizare.

Aplică masca pe toată lungimea părului și las-o să acționeze cel puțin 30 de minute. Clătește-te apoi cu apă caldă și spală-te cu șampon. Nu uita că ai nevoie de un balsam hidratant și eventual de un ulei pentru păr.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top