Connect with us

Revistateo.ro

Maseaza-ti mainile cu cartofi fierti. Uite care sunt beneficiile!

Frumusete

Maseaza-ti mainile cu cartofi fierti. Uite care sunt beneficiile!

Mainile tale sunt expuse factorilor externi mai mult decat orice alta parte a corpului. De aceea trebuie trebuie ingrijite cu foarte mare atentie in fiecare sezon. Pielea mainilor este mai sensibila decat ne imaginam si, fiind expusa in permanenta la atat de multi factori agresivi, va imbatrani mai repede decat credem.

Remediile naturiste sunt ideala pentru persoanele care vor sa aiba maini tinere si o piele cat mai catifelata si ferma un timp indelungat. Nu ai nevoie de produse scumpe care contin substante chimice, parfumuri si coloranti, ci doar de ingrediente naturale extrem de benefice. Printre cele mai bune tratamente pentru maini se numara si acest remediu care are ca si ingredient principal banalul cartof.

CITESTE SI: FOTO. VEDETE NEMACHIATE. UITE CUM ARATA!

CITESTE SI: ACESTA ESTE SECRETUL PENTRU CA MANICHIURA SA REZISTE UN TIMP INDELUNGAT

Ingrediente:
– un cartof de marime medie
– 2 linguri de ulei de masline
– o lingura de miere de albine organica
– 2 linguri de lapte

Fierbe cartoful in coaja, lasa-l sa se raceasca si apoi curata-l cu atentie. Cu ajutorul unei furculite transforma-l intr-o pasta si adauga uleiul de masline, mierea de albine si laptele. Omogenizeaza foarte bine acest amestec si pune-l intr-un recipient curat. Poate fi pastrat la frigider timp de cateva zile. Tot ce trebuie sa faci este sa iti masezi mainile de 2-3 ori pe saptamana, timp de 5-10 minute cu aceasta pasta. Pielea ta va deveni mult mai ferma inca de la primele utilizari.

Cu ajutorul tratamentului cu cartofi vei uita de mainile imbatranite, de pielea uscata si chiar de iritatii si eczeme. Uleiul de masline va hidrata pielea in profunzime, iar laptele o va hrani si o va catifela. Mierea de albine are numeroase proprietati antibacteriene si antiseptice si o va proteja pana la cele mai adanci straturi. Incearca acest remediu naturist si mainile tale iti vor multumi!

sursa foto: skinspirations.com

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top