Connect with us

Revistateo.ro

Masti calde pentru fata, in sezonul rece

Cosmetica

Masti calde pentru fata, in sezonul rece

Aerul rece de iarna este mult mai uscat decat cel din anotimpul cald, tocmai de aceea usuca si mai tare pielea fetei. Din aceasta cauza, crema pe care o folosesti in mod normal nu este suficienta pentru a-ti asigura hidratarea de care ai nevoie in zilele reci, asa ca poti recurge la mastile faciale. Masti calde pentru fata, in sezonul rece.

Masti calde pentru fata, in sezonul rece

1. Masca de fata cu miere de albine
Mierea este un hidratand natural, care are proprietati anti-bacteriene, benefice pentru femeile care sufera de acnee. Intr-o craticioara cu apa, pune o cana cu miere de albine la incalzit, pana obtii temperatura optima pentru pielea ta. Aplica mierea pe ten si las-o sa actioneze timp de 20 de minute, apoi bucara-te de rezultat.

2. Masca de fata cu avocado si miere
Hidratare, revitalizare si efecte anti-bacteriene – toate in aceeasi masca faciala calda. Amesteca jumatate din pulpa unui avocado cu o lingura de miere de albine si o lingura de ulei de cocos topit. Amesteca bine si intinde pasta obtinuta pe ten, lasand sa actioneze un sfert de ora. Clateste tenul cu apa calie, apoi bucura-te de efect.

Masti calde pentru fata, in sezonul rece

CITESTE SI: Masca de fata de la ILINCA VANDICI pentru un ten fara cosuri. CONTINE DOAR 3 INGREDIENTE!

CITESTE SI: Masca pentru TEN NORMAL. Nu mai cauta tratamentul perfect! Ai aici 5 variante!

3. Masca de fata cu banane si ulei de cocos
Piseaza o banana bine coapta (indepartand inainte petele negre), apoi amestec-o cu o lingura de ulei de cocos. Aplica compozitia pe ten si las-o sa actioneze 20 de minute, apoi curata tenul cu apa curata. Acest tratament are si efecte anti-imbatranire!

4. Masca de fata cu morcovi
Daca ai tenul gras si ti se usuca foarte mult in p[erioada rece a anului, aceasta masca este perfecta pentru tine. Da pe razatoare un morcov proaspat (pe cea mai mica), apoi amesteca-l cu o lingura de miere de albine. Aplica pe fata si lasa sa actioneze 15 minute, apoi clateste cu apa calda.

5. Masca de fata cu papaya
Piseaza miezul unui fruct de papaya, apoi adauga o lingura de ulei de masline (incalzit inainte). Aplica amestecul obtinut pe ten, evitand zona ochilor, apoi lasa-l sa actioneze 25 de minute. Clateste fata cu apa calduta. Acest remediu este potrivit pentru tenurile sensibile, care sunt predispuse la roseata si iritatii cauzate de ger.

Sursa foto: 8055.in

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top