Connect with us

Revistateo.ro

Măști cu ou pentru un păr sănătos

Par & Coafuri

Măști cu ou pentru un păr sănătos

Ouăle conțin foarte multă keratină, ideală pentru sănătatea părului, fiind una dintre cele mai bogate surse de proteină din natură. Acestea întăresc firul de păr de la rădăcină și îl fac mai strălucitor și mult mai catifelat. Totodată repară vârfurile despicate și stopează căderea părului. Prepară o mască homemade din ouă și alte ingrediente naturale pentru un păr sănătos și puternic.

CITEȘTE ȘI: TRATAMENTUL IDEAL PENTRU SCALPUL IRITAT

Dacă ai părul gras, tratamentul ideal pentru tine conține albuș de ou. Acesta te ajută să degresezi firul de păr și scalpul și îndepărtează excesul de ulei. Dacă părul tău este subțire și uscat, măștile din albuș de ou pot face minuni pentru tine. Iată două măști intensive pentru orice tip de păr!

Gălbenușul de ou conține proteine, vitamine și aicizi grași. Toți acești nutrienți împiedică pierderea părului și stimulează creșterea acestuia. Uleiul de măsline este un alt ingredient benefic pentru sănătatea podoabei capilare, hidratează în profunzime și repară. Pentru a prepara o mască cu gălbenuș ai nevoie de 2 gălbenușuri, 2 linguri de ulei de măsline și o jumătate de pahar de apă. Amestecă toate aceste ingrediente și aplică tratamentul pe toată lungimea firului de păr. Lasă-l să acționeze timp de 30 de minute și apoi clătește-te cu apă călduță.

Albușul este ideal pentru părul gras și alături de uleiul de măsline și mierea de albine formează un tratament perfect pentru acneea scalpului. Ai nevoie de 2 albușuri, o lingură de miere de albine și o lingură de ulei de măsline. Aplic-o pe lungimea firului de păr și las-o să acționeze 30 de minute. Spală-te cu șampon și clătește-te cu apă călduță.

Aplică aceste măști o dată pe săptămână și în câteva săptămâni vei vedea rezultatele.

 

1 Comment

1 Comment

  1. Alexandra

    2015-02-27T18:45:47+02:00 at 2015-02-27T18:45:47+02:00

    ovulele ce le elimina femeile la ciclu nu ni le punem in cap pentru un par mai sanatos? doar sunt naturale

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top