Connect with us

Revistateo.ro

Masti din caise pentru toate tipurile de ten

Cosmetica

Masti din caise pentru toate tipurile de ten

A inceput sezonul caiselor, dar va spunem ca aceasta nu sunt bune doar pentru a le manca sau a face un fresh racoros din ele! Delicioasele caise, prin vitaminele A, B si E, sunt de mare ajutor pentru un ten catifelat si stralucitor.

Mastile din caise pentru un ten fin difera in functie de tipul tenului. Pentru un ten normal ai nevoie de  caisa coapta si o lingura de miere. Mierea se introduce in mijlocul caisei dupa care se aplica pe tenul uscat si se lasa 20 de minute.

Pentru tenurile grase este nevoie de o caisa coapta, doua linguri de miere, doi morcovi fierti si o lingura de iaurt natural. Sa paseaza caisele si morcovii si se amesteca cu iaurtul si mierea. Se lasa pe fata intre 25 – 30 minute.

Pentru tenul uscat, reteta este urmatoarea: pasezi doua caise coapte bine de tot, si le amesteci cu  lingura de ulei de masline si o alta de miere. Acestea impreuna se vor aplica pe fata si vor fi lasate sa actioneze o jumatate de ora.

Tenurile mixte au nevoie de o lingura de iaurt, una de suc de lamaie si doua caise coapte. Procedeul este acelasi ca in cazul tenului uscat.

Pentru tenul sensibil se alege o caisa coapta tare, un galbenus de ou, o lingura de miere si o lingura de ulei de masline. Dupa ce ati pasat bine caisa se amesteca cu celelalte ingrediente si crema obtinuta va rezista pe tenul dumneavoastra tot o jumatate de ora. La final clatiti bine fata cu apa calduta.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top