Connect with us

Revistateo.ro

Poti face anumite masti faciale cu kiwi pentru a avea un ten sanatos si stralucitor. Se potrivesc oricarui tip de ten. Afla cum le poti face.

Cosmetica

Masti faciale cu kiwi pentru toate tipurile de ten

Poate stii deja ca daca vei consuma kiwi, acest fruct te va ajuta in lupta cu kilogramele in plus. De asemenea, reprezinta o gustare sanatoasa. Mai mult decat atat, ai putea chiar sa il folosesti cand faci acasa masti faciale. Te va ajuta sa ai o piele sanatoasa si frumoasa. Mai jos gasesti cateva masti faciale in care poti include kiwi.

Informatii despre kiwi

Inainte de toate, trebuie sa stii cateva informatii legate de kiwi. Contine de trei ori mai multa vitamina C decat portocalele. De asemenea, iti intareste sistemul imunitar. Te ajuta sa lupti impotriva infectiilor. Repara tesuturile corpului. Este bogat in minerale. Regleaza tensiunea arteriala si nivelul electrolitilor din corp. Semintele de kiwi contin acizi grasi care te ajuta sa ai o inima sanatoasa. De asemenea, fructul contine vitamina E care previne imbatranirea si te protejeaza de radicalii liberi.

Masti faciale cu kiwi

Masca faciala cu kiwi si iaurt. Ai nevoie de un kiwi maruntit pe care il amesteci cu o lingura de iaurt. Vei aplica pe fata pasta rezultata. Las-o timp de 15-20 de minute pentru a actiona, dupa care te vei clati cu apa calduta pentru a avea o piele stralucitoare.

Masca faciala cu kiwi si migdale. Migdalele sunt o sursa importanta de vitamina E, iar Kiwi contine vitamina C. Cand le vei combina vei obtine o masca faciala care va avea efecte benefice asupra pielii. Pentru a face masca ai nevoie de cateva migdale pe care le vei lasa in apa peste noapte. A doua zi le vei marunti. Le amesteci cu fructul maruntit. Vei aplica pasta pe fata si cand se va usca o vei indeparta cu apa.

Masca faciala cu kiwi si lamaie. Este o masca potrivita in primul rand pentru persoanele cu tenul gras. Vei amesteca pulpa obtinuta dintr-un kiwi cu suc proaspat de lamaie. Vei aplica masca faciala cu ajutorul unei dischete demachiante. Dupa 15 minute te poti clati cu apa calduta.

Masca faciala cu kiwi si banana. Este o masca hranitoare. De asemenea, iti va hidrata tenul. Este potrivita pentru toate tipurile de ten. Piseaza o banana, aduaga un kiwi maruntit si o lingura de iaurt. Aplica pasta pe fata, las-o 15 minute, apoi clateste-te cu apa calduta.

Masca faciala cu kiwi si capsuni. Marunteste fructele si amesteca-le. Apoi adauga pudra de lemn de santal. Aplica masca, las-o 15 minute, apoi clateste-te cu apa calda. Este o masca potrivita pentru oricare tip de ten.

Masca faciala cu kiwi si avocado. Va incetini procesul de imbatranire a tenului. Avocado contine vitamina A, vitamina C si vitamina E. Ii va da pielii tale un aspect sanatos si stralucitor. Amesteca o jumatate de avocado si un kiwi. Pentru a fi o masca hranitoare, poti adauga si putina miere. Aplica masca si dupa 15 minute clateste-te cu apa calda.

Articole pe aceeasi tema:

Masti faciale cu ou

Masti faciale cu legume pentru un ten stralucitor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top