Connect with us

Revistateo.ro

Matt LeBlanc vrea iubită nouă

Inedit

Matt LeBlanc vrea iubită nouă

Matt LeBlanc vrea iubită nouă. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului de comedie „Joey”,ce a avut ca temă personajul pe care LeBlanc l-a interpretat în anii 1990 în serialul „Friends”.

Andrea Anders, în vârstă de 39 de ani,care până acum s-a presupus că va deveni doamna LeBlanc, este o actriţă americană care a jucat în mai multe seriale şi filme de televiziune precum „Joey”, „Modern family”, „About a Boy” şi „OZ – Închisoarea Federală”.

Matt LeBlanc este tatăl unei fetiţe de zece ani de pe urma căsniciei acestuia cu Melissa McKnight, cu care a fost căsătorit în perioada 2003 – 2006.

Actorul s-a remarcat în industruia cinematrografică din S.U.A. după ce a jucat timp de 10 ani în serialul „Friends”,fapt care i-a adus şase nominalizări la premiile Emmy şi Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un serial de comedie. Totodată, LeBlanc a jucat în serialul de televiziune „Joey”, în care personajul său din „Friends” a făcut tranziţia de la New York la Hollywood.

În 2012 a câştigat premiul Globul de Aur la categoria cel mai bun actor într-un serial TV, pentru rolul din serialul „Episoade/ Episodes”.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top