Connect with us

Revistateo.ro

Mbah Gotho este cel mai varstnic om din lume. Ce isi doreste la 145 de ani

Stiri

Mbah Gotho este cel mai varstnic om din lume. Ce isi doreste la 145 de ani

Cel mai varstnic om din lume are 145 de ani. S-a nascut pe 31 decembrie 1870 si a trait mult peste un secol, noteaza Russia Today.

Indonezianul Mbah Gotho sustine ca are 145 de ani, o varsta pe care nu a mai atins-o nimeni pana acum, desi s-a vorbit de alte persoane care au atins peste 150 de ani, varste neconfirmate de acte.

Cel mai varstnic om din lume s-a pregatit de moarte de la 122 de ani

Mbah a prezentat mai multe documente pentru a demonstra ca este cel mai longeviv om de pe planeta, iar autoritatile tarii sale au recunoscut hartiile ca fiind veridice, noteaza Russia Today, citand tabloidul britanic Daily Mail.

Toti cei 10 frati ai lui Gotho si copiii sai au murit de mult, la fel si cele 5 foste neveste. Ultima dintre ele s-a stins din viata in anul 1988. Batranul locuieste acum cu nepotii, cu stranepotii si cu stra-stranepotii sai.

Gotho are toate sansele sa intre in Cartea Recordurilor, depasind cu mult cea mai longeviva persoana din lume pana la el, o femeie originara din Franta (Jeanne Calment, 122 de ani).

Mbah Gotho este cel mai varstnic om din lume. Ce isi doreste la 145 de ani-1

Cea mai mare dorinta a barbatului este sa moara: „Ceea ce vreau este sa mor. Nepotii mei sunt deja suficient de independenti”, a declarat acesta pentru televiziunea locala Java Central. Unul din nepotii sai, Suryanto, subliniaza ca bunicul sau se pregateste de moarte de la 122 de ani. „Mormantul sau a fost construit in urma cu 24 de ani, in 1992”, a declarat acesta pentru acelasi post tv.

Secretul atingerii unei varste atat de inaintate este „rabdarea”, sustine veteranul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top